in

KOLIKO MOGU BITI ZLI: ŠKORPION JE MJEŠAVINA OSE, PAUKA I NOĆNE MORE, LAV GAZI SVE

Vaga Nitko nije uravnoteženiji od Vage. Kaže njihov znak zodijaka. Zato, ako vas mrzi, ona će vas obavijestiti i oprostit će vam to. Ne mogu si priuštiti da mrze, jer to uzrokuje neravnotežu na njihovoj ljestvici. Međutim, njihove riječi mogu djelovati poput britve i mogu raniti vaše srce zauvijek. Nemojte im dati razloga da vas […] More

Vaga

Nitko nije uravnoteženiji od Vage. Kaže njihov znak zodijaka. Zato, ako vas mrzi, ona će vas obavijestiti i oprostit će vam to. Ne mogu si priuštiti da mrze, jer to uzrokuje neravnotežu na njihovoj ljestvici.

Međutim, njihove riječi mogu djelovati poput britve i mogu raniti vaše srce zauvijek. Nemojte im dati razloga da vas mrze.

Škorpion

Što možete očekivati ​​od bića koja je mješavina ose, pauka, raka i noćne more? Ako ne želite da vas Škorpion ugrize, ne zezajte se s njim. Ovo je znak zodijaka koji ima vrlo jasan život. On je odlučan i savršeno zna kako će zastrašiti svoje prijatelje … i njihove neprijatelje.

Ako odlučite imati Škorpiona za neprijatelja, bolje je da se nikad više ne pojavite ispred njega. On je osoba koja nikad ne oprašta. Ako jednom uprskate, on će vas zauvijek podsjećati na to. Učinit će da patite i neće mu biti žao.

Strijelac

Strijelac je često osvetoljubiv. Međutim, nakon što se razljuti, zaboravit će sve i nastaviti sa svojim životom. Ne brine previše za nekoga tko više nije dio njegovog života.

Iako se može činiti da se zbog toga ljudi ne mogu previše pouzdati u osobu rođenu u ovom znaku, morate znati da ona može biti vrlo ekscentrična i nikada nećete znati kada će se osvetiti.