in

KOLIKO MOGU BITI ZLI: ŠKORPION JE MJEŠAVINA OSE, PAUKA I NOĆNE MORE, BIK VRH LJUBAZNOSTI

Rak Rak je po definiciji vrlo povučen znak. Nikad ne znate što možete očekivati ​​od njega. Osim toga, kako bi stvari bile teže, Rak je također vrlo nestabilan znak. Može biti kontradiktoran u mnogim prigodama i zato je jedan od najstrašnijih neprijatelja na svijetu. Ne znate što možete očekivati ​​od njega, jer mu je um […] More

Rak

Rak je po definiciji vrlo povučen znak. Nikad ne znate što možete očekivati ​​od njega. Osim toga, kako bi stvari bile teže, Rak je također vrlo nestabilan znak. Može biti kontradiktoran u mnogim prigodama i zato je jedan od najstrašnijih neprijatelja na svijetu.

Ne znate što možete očekivati ​​od njega, jer mu je um nepostojan, Rak može postati neprijatelj bez da to shvatite. Međutim, nije od onih koji će napasti, osim ako ga jako ne povrijedite.

Lav

Lav je kralj džungle, stoga govorimo o znaku moći, ambicije, tiranije i svega povezanog s tim. Lav je rođeni diktator. To ne iznenađuje, jer voli biti vođa u većini situacija. Najgora strana Lava je to što želi imati nadmoć u svakoj situaciji u kojoj se nalazi.

Najbolje što možete učiniti u životu je da ne steknete Lava za neprijatelja, jer ćete se naći usred rata za vlast.

Djevica

Oni koji su rođeni pod konstelacijom Djevice su analitički i kalkulativni ljudi, tako da postoji vrlo malo stvari koje ih mogu iznenaditi (možda ljutiti Rak?). Zato je vrlo teško slomiti srce Djevice ili ju na bilo koji drugi način povrijediti.

Ona analizira sve, zna što će se dogoditi prije nego što se to dogodi i reagira unaprijed. Da, ako pokušate povrijediti Djevicu, najvjerojatnije će odmah reagirati. Možete čak i upasti u svoju zamku zbog njene sposobnosti za analizu! Kako to izbjeći? Nemojte ju pokušavati razljutiti.