in

KOLIKO TRAJU U VEZI: SAMO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ODLAZI ČIM NESTANE STRASTI!

Vaga Duge veze temelje se na prijateljstvu! Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Skrasit će se ako ih partner u potpunosti fizički zadovoljava, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti. Škorpion Jedan od najodanijih znakova! Unatoč tome što pripadnike ovog znaka pokreće […] More

Vaga

Duge veze temelje se na prijateljstvu! Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu.

Skrasit će se ako ih partner u potpunosti fizički zadovoljava, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpion

Jedan od najodanijih znakova! Unatoč tome što pripadnike ovog znaka pokreće tjelesna energija, oni su jedan od najodanijih znakova. Budući da su vrlo karizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavat će se s puno izazova. I ljubomore.

Zbog nje završit će se mnoge Škorpionske veze, a skrasit će se s partnerom sigurnim u sebe i u kojeg može imati potpuno povjerenje.

Strijelac

Dugo razmišlja prije nego što se veže! Neodlučni su po emotivnim pitanjima pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore.

Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasit će se s partnerom koji im je prije svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prijevarama, ali znaju ih dobro sakriti.