in

KONSULTUJTE HOROSKOP: POKOLON KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠE DAME

Praznik žena je pred vratima, a većina dama će se i ovog dana obradovati svakoj pažnji. Ipak, ukoliko želite da svoje dame oduvate poklonom, morate dobro razmisliti o izboru. Evo kakav poklon će oduševiti žene prema horoskopu. OVAN Ova žena voli praktične poklone, jasnih boja i jednostavnih linija. Sve što ona nosi mora da pokaže […] More

Praznik žena je pred vratima, a većina dama će se i ovog dana obradovati svakoj pažnji. Ipak, ukoliko želite da svoje dame oduvate poklonom, morate dobro razmisliti o izboru. Evo kakav poklon će oduševiti žene prema horoskopu.

OVAN

Ova žena voli praktične poklone, jasnih boja i jednostavnih linija. Sve što ona nosi mora da pokaže njenu seksualnost na jasan, ali neupadljiv način. Nakit je dosta opasan izbor jer može da ga nosi sa zadovoljstvom ili da joj se uopšte ne dopadne. Ipak, skup i diskretan poklon ceniće kao znak vaše privrženosti.

Uvek možete da joj kupite jednu crvenu ružu ili stotinu njih, ali bilo koji cvet intentzivnog mirisa s dosta karaktera će je oduševiti. Kada prihvati poklon, postoje velike šanse da neće znati kako da reaguje. Nemojte pomisliti da je to nedostatak zahvalnosti već je iznenađujte češće. Bilo da je to njen omiljeni karmin, skije, parfem ili masaža, ostanite fokusirani na njene potrebe.

BIK

Izaberite ili nešto skupo ili nešto praktično. Pogrešno je misliti da žena Bik suviše brine o novcu. One zapravo razumeju vrednost novca i prepoznaju skupe stvari. Žena Bik može da razume povezanost materijalne vrednosti i ljubavi koja joj je potrebna.

Ipak, s nogu će je oboriti kreativan i praktičan poklon koji će koristiti. Ipak, njenu nežnu stranu ispuniće dekorativni sapunčići punjeni cvećem, parfemi prirodnih nota, i bilo šta što će je nasmejati. Kupite joj par udobnih papuča ili bilo šta mekano i udobno. Njoj su u životu potrebne udobne, praktične i šarene stvari.

BLIZANCI

Kupovina poklona za ženu Blizanca je izuzetno lak zadatak. Ona voli poklone i biće srećna ako je iznenadite bilo čime. Njoj će se uvek dopasti novi telefon ili pak simpatična maska za telefon, a nećete pogrešiti ni sa nekim nežnim ili pak detinjastim poklonom. Napišite joj pismo. Setite je se kada idete u supermarket.

Kupite joj novine koje voli da čita, ili joj donesite mafin i kafu. Čak i ako ne voli mafine, uživaće u pažnji. Ukoliko ovo ne prolazi, uvek joj možete kupiti avionsku kartu ili je odvesti nekud na vikend da šetate prirodom i hranite ptice.

RAK

Ona voli poklone koji imaju sentimentalnu vrednost. Najbolje ćete izabrati ako slušate šta priča i obratite pažnju na njene reakcije na sve što vas okružuje. Ukoliko primetite da joj se svidelo nešto što je videla kroz izlog, uđite i kupite joj baš to. Njoj nije važno da se setite svakog praznika, ukoliko joj poklanjate pažnju svakoga dana.

Ipak, najbolje je da pokažete respekt za tradiciju i ukoliko je oduvek oduševljava kada na poklon dobije cveće, kupite joj cveće. Ipak, njena potreba za tradicijom nije nešto čega će se držati pre nego emocija zato pokušajte da joj poklonite nešto praktično, ne suviše skupo i što je najvažnije, nešto što liči na nju.

LAV

Postoje dva glavna tipa žena u znaku Lava. Prvi veruje u prirodnu lepotu i ovaj tip možete prepoznati po tome što nikad nemaju lak na noktima, šminku ili farbanu kosu, a najčešće nose odeću u bojama prirode. Drugi tip je žena koja izgleda kao neko ko sija u mraku. Ona će birati svetlucave, zlatne stvari, puno nakita, a kosu će farbati u plavo ili crveno.

Oba ova tipa Lavica vole da budu cenjene i vrednovane tako da u skladu sa tipom izaberite poklon koji pokazuje da je centar vašeg sveta. Kupite nešto svetlucavo što ima vrednost. Odvedite je u pozorište, organizujte joj žurku iznenađenja i, ukoliko imate priliku, prošetajte s njom crvenim tepihom. Recite joj samo da je dovoljno da se dotera onako kako ume i povedite je u noć punu iznenađenja. Učinite da se svet okreće oko nje, a ona će vam to već sutra vratiti duplom merom.

DEVICA

Nikako ne smete zaboraviti na uobičajene i očekivane događaje i poput praznika. Kupite joj poklon koji je praktičan i može biti od koristi. Bilo da je u pitanju komad garderobe sa ispisanom prikladnom porukom ili pak nešto za kuhinju, poklon mora da bude sinhronizovan s njenom ličnošću čistunca. Ukoliko želite da je iznenadite, napišite joj pesmu.

Uživaće u stihovima koji su posvećeni njoj, a ljubavno pismo će joj istopiti srce. Ipak, nemojte zaboraviti da ispravite sve gramatičke i pravopisne greške. Većina žena Devica u sebi nosi i skrivenu ljubav prema umetnosti i ona ume da zaista ceni lepu, diskretnu sliku ili pak skulpturu koja prenosi određenu poruku.

VAGA

Iako znakom Vage vlada Saturn, element Vazduha čini da će je više oduševiti i iznenađenje od očekivane rutine. Nije pametno propustiti njen rođendan ili važnu godišnjicu, ali još je gore ukoliko joj dajete poklone samo za te prilike. Iznenadite vašu Vagu. Kupite joj cveće ili parfem lepo izbalansiranih nota. Ceniće i lep komad nakita, ženstven sat ili već nešto sa izraženom umetničkom crtom i naglašenom lepotom.

Njoj je potreban balans u životu, a sviđaće joj se poklon koji može da dotera po svojoj želji, bez suviše boja i prenaglašenog sjaja. Uvek će je usrećiti obična kutijica fine čokolade uz crvenu ružu jer čak i ako ima grižu savesti zbog nezadovoljstva težinom ona će uživati u čokoladi.

ŠKORPIJA

Od svih žena roženih sa Suncem u bilo kom drugom znaku zodijaka, Škorpija je verovatno najkomplikovanija kada su pokloni u pitanju. Ona voli iznenađenja i ceniće svako dobro delo i misao upućen u njenom pravcu. Ipak, kada se približi bilo koji praznik, svaki partner žene Škorpije upašće u očaj svestan da bilo šta što može da kupi teško može da zadovolji njegovu damu. Ipak, to prosto nije istina.

Ona odaje utisak nekog ko je samodovoljan, nekog ko nema potrebe, ali ukoliko pažljivo oslušnete, otkrićete da ona radost pronalazi u sitnicama. Njoj nakit ne znači ništa ukoliko nije u skladu s njenim karakterom, ali možete je oduševiti čak i kompletom svetlećih zvezdica za nebo u spavaćoj sobi. Poklon za nju mora biti pun emocija i nećete pogrešiti samo ukoliko se duboko zagledate u njeno srce.

STRELAC

Ovo je žena čijim Suncem vlada Jupiter i ona uživa u svakom poklonu. Nije važno šta kupte sve dok to nešto izaziva osmeh na njenom licu. Ona ne mari mnogo za to da li je poklon praktičan ili nije, da li se nešto može nositi ili ne, sve dok oseća da dobija pažnju.

Iznenadite je i pokažite joj da vrednujete njenu nezavisnost kao i njen osećaj za avanturu. Odvedite je na neko mesto na koje voli da ide, uberite cveće iz bakine baštice i pokažite joj da razumete njene strasti i njenu snagu.

JARAC

Žena Jarac je često isuviše praktičan za običan poklon za jednu ženu, ali ona takođe voli da miriše dobri i da se oseća lepo i udobno u svojoj koži. Njoj nije lako kupiti poklon jer ona deluje rastrzano između onoga što joj je potrebno i onoga što voli. Najbolje je da joj kupite praktičan poklon koji je takođe i izuzetno lep i koji je sama izabrala.

Kada ugleda nešto kroz izlog i primetite da joj se veoma dopalo, zapamtite to, vratite se sami, kupite i spremno čekajte priliku za poklon. Iznenađenje će biti još bolje i veće ukoliko je to nešto što ona smatra preskupim ili racionalno donese odluku da bez toga može kao da je podešena da stvari voli s daljine.

VODOLIJA

Ovo bi trebalo da bude lako – kupite joj nešto što ne biste kupili bilo kojoj drugoj ženi. Važno je da shvatite da se ispod njene čvrste spoljašnjosti nalazi prava žena koja voli da je iznenadite na romantičan i lep način. To pak ne znači da će odlepiti zbog tuceta crvenih ruža ili večere pod svećama i iako će biti zadovoljna i ovakvim gestovima, najbolji izbor su ipak malo neuobičajeniji pokloni.

Ukoliko želite da joj poklonite nešto što će joj koristiti, izaberite neki gedžet ili aparat u ljibičastom ili srebrnom tonu. Možete joj pokloniti i dobru knjigu oastrologiji ili organizovati vatromet. Otkrićete da je veoma lako pokloniti joj nešto što će ceniti  ukoliko se osnolite na svoju kreativnost i unutrašnji osećaj uzbuđenja.

RIBE

Budite kreativni koliko god da je to moguće. Napišite joj pesmu, nazčite kako se svira flauta i iznenadite je izvođenjem njene omiljene pesme. Nacrtajte joj sliku vas dvoje na mesto koje želi da poseti. Napravite kolaž zajedničkih fotografija i uramite ga tako da može da ga okači na zid. Uživaće u lepom parfemu, ali dobro pazite na njena osetljiva čula.

Svaki poklon koji izaberete za vašu ženu Ribu treba da bude kreativan i romantičan i uvek treba da uložite vreme da smislite koja će joj se ideja najviše dopasti. Zaista nije preteško kupiti joj poklon koji će joj se dopasti. Neka bude vedrih boja ili pak magičan i neka joj donese malo vaše energije.