in

KO PRATI SVAKI TVOJ POKRET A KOME NE SMETA KAD FLERTUJEŠ: OVO SU NAJVIŠE I NAMANJE LJUBOMORNI ZNAKOVI HOROSKOPA

6. Vaga Vage mogu biti jako, jako ljubomorne, ali kako zaziru od konflikata svoju ljubomoru izražavaju pasivno-agresivnim komentarima tipa: “Po čemu ti se ta žena čini zgodnom? Morao bi nabaviti naočale. Mislim, može se učiniti slatka nekome tko ne vidi kako joj je kosa grozno obojena ni da je našminkana kao da ide u maškare.” […] More

6. Vaga

Vage mogu biti jako, jako ljubomorne, ali kako zaziru od konflikata svoju ljubomoru izražavaju pasivno-agresivnim komentarima tipa: “Po čemu ti se ta žena čini zgodnom? Morao bi nabaviti naočale.

Mislim, može se učiniti slatka nekome tko ne vidi kako joj je kosa grozno obojena ni da je našminkana kao da ide u maškare.” Vage također znaju da je izražavanje ljubomore znak slabosti i da će im samima biti još neugodnije kad nešto otvoreno prigovore partneru ili ga jasno optuže.

7. Jarac

Jarac ništa ne pita jer ne želi čuti odgovor. Sumnja, ali ne optužuje. Može postati ekstremno ljubomoran, ali neće to nikada pokazati partneru. Umjesto toga, krčkat će se na laganoj vatri nadajući se da njegova bolja polovica ipak neće podleći nikakvom iskušenju sa strane.

8. Bik

Bikovi su vrlo lojalni, ali njihova je pogreška što vjeruju da su i svi drugi takvi. Njihov im partner ili partnerica mara dati doista jak razlog da postanu sumnjičavi.

Zapravo, moraju im to nabiti na nos da bi primjetili. No u trenutku kad postane očito da nešto mute sa strane, Bik neće reagirati ljubomornim ispadom. Prije će presjeći sve veze i zauvijek prekinuti s partnerom.

9. Strijelac

Ljubomora nije svojstvena Strijelcima, ali jednako tako nije ni oprost, jednom kad im netko da razlog za ljubomoru. Njima je nevjera neoprostiv šamar.

Također, partneru neće dati to zadovoljstvo da uživa u njihovoj ljubomori. Neće biti sumnjičav bez dobrog razloga, no kad ga jednom dobije, među vama je gotovo, recimo to tako.

10. Rak

Ljubav Raka je slijepa, toliko slijepa da ne vidi ni kad ga netko vara. No baš zato što to nikad, nikad ne bi očekivali od svog partnera, jednom kad shvate da se nevjera dogodila, nikad to neće moći oprostiti.

Oni ljubav shvaćaju doslovno, ulažu sve u nju i svom partneru daju sve od sebe; jednom kad im to netko oduzme, kao da im je iščupao srce.

11. Vodenjak

Vodenjak nema ništa protiv flerta s drugima, nije mu čak ni strana ideja otvorene veze. Deklarativno. U sebi zapravo kuha od bijesa. Voli o sebi misliti ako o tolerantnoj osobi otvorena uma, no njegova mu savjest govori drukčije.

Jednom kad se Vodenjak uvjeri da njegov partner ili partnerica doista uživaju u prednostima njihove naoko slobodne veze i više to ne može poreći, prekinut će svaki kontakt s nevjernikom. Kao pravi virtuoz ghostinga.

12. Ribe

Ljubomoru Ribe doživljavaju kao vrlo ružnu ljudsku osobinu. Ribe su tako pune “razumijevanja” da će u slučaju partnerove nevjere prije optužiti sebe nego njega. Da sam ga činila sretnim to se nikad ne bi dogodilo, pomislit će Ribica.

Makar bi je njezine prijateljice, mama i sestra najradije zbog toga ispljuskale. Na žalost ljudi mogu osjetiti da su Ribe pune ovog samoporažavajućeg oprosta, pa ih i lakše varaju od partnera drugih horoskopskih znakova.