in

KORONA HOROSKOP: SAZNAJ ŠTA TE OČEKUJE POSLE PANDEMIJE, BANKROT ILI RESTART

Pandemija korona virusa koja je zahvatila svet zaustavila je sve planove i u našoj zemlji, a mnogima je nakon uvođenja vanrednog stanja najteže palo socijalno dinstanciranje, kao i kućna izolacija. Kako se horoskopski znaci suočavaju sa ovom teškom situacijom, ali i šta ih čeka nakon završetka epidemije, za Telegraf piše astrolog Aleksandra Bjeljac. Ovan Zaštićeni […] More

Pandemija korona virusa koja je zahvatila svet zaustavila je sve planove i u našoj zemlji, a mnogima je nakon uvođenja vanrednog stanja najteže palo socijalno dinstanciranje, kao i kućna izolacija.

Kako se horoskopski znaci suočavaju sa ovom teškom situacijom, ali i šta ih čeka nakon završetka epidemije, za Telegraf piše astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan

Zaštićeni ste tokom ovog perioda, jer je Sunce egzaltirano u vašem znaku. Ponašate se disciplinovano i pratite uputstva i način ponašanja za vreme epidemije. Nakon epidemije predstoji vam stabilizacija i dosta rada, ali i realizacija velikih planova koji su sada stopirani.

Bik

Lošija pozicija zbog Urana u znaku Bika. Turbulentan period za vreme epidemije kada su finansije u pitanju, kao i ulaganja. Borite se da se oslobodite starih navika. Nakon epidemije težite ka transformaciji vas samih. Ide sve nabolje.

Blizanci

Možda vam misli budu fokusirane na emocije. Povedite računa o novcu i trošenju tokom ovog stanja. Nakon ovog teškog perioda videćete bukvalno svetlo na kraju tunela. Oporavak u ekonomskom smislu vam stoji, ali uz pomoć prijatelja ili poslovnih saradnika.

Rak

Dobra situacija kod vas. Vi se čuvate i u prednosti ste u odnosu na mnoge druge znakove, jer ste detaljno isplanirali svoje vreme. Čitajte više i opustite se koliko možete. Posle završetka epidemije otvoriće vam se neke nove mogućnosti. Može se čak desiti neki ulazak u novu vezu.

Lav

Generalno oprez, jer nije vreme za razmišljanje o investicijama. O planiranim putovanjima manje mislite. Kada se trenutna situacija smiri, ne trošite mnogo novca na putovanja i ostvarenje. Kraj godine je mnogo srećniji, pa razmišljajte o tom periodu.

Devica

Često u problemima tokom ovog nimalo lakog perioda. Ne doživljavajte tako tragično sve što nas je zadesilo. Device u suštini nisu svesni problema u kom je ceo svet. Možda vas trenutne okolnosti malo nateraju da razmislite o svojim poslovnim postupcima, kao i o načinu na koji se ophodite prema voljenoj osobi.