in

KO TE LAŽE DOK TE GLEDA U OČI: KOJI HOROSKOPSKI ZNAK MULJA I LAŽE DOK JE U VEZI

Bojite se da partner nešto krije, ali pokeraškim licem uvek uspe da se izvuče? Ne brinite se, svaki horoskopski znak ima neke nesvesne pokrete ili znakove koji vam mogu otkriti da li pokušava da vas obrlati. Ovan Muškarac rođen u znaku Ovna vrlo će agresivno reagovati na svaku optužbu za koju je zapravo kriv. Zato, […] More

Bojite se da partner nešto krije, ali pokeraškim licem uvek uspe da se izvuče? Ne brinite se, svaki horoskopski znak ima neke nesvesne pokrete ili znakove koji vam mogu otkriti da li pokušava da vas obrlati.

Ovan

Muškarac rođen u znaku Ovna vrlo će agresivno reagovati na svaku optužbu za koju je zapravo kriv. Zato, ako vam se partner zaista razbesni, umesto da se nasmeje na optužbe koje mu servirate, verovatno ste vi ti koji bi trebalo da budete ljuti.

Bik

Inače siguran i samosvestan Bik počinje da pokazuje nesigurnost ako laže ili nešto pokušava da sakrije od vas. Ako počne da pokazuje snažnu ljubomoru, nemojte to shvatiti kao nešto “slatko”. To verovatno znači da se iza toga kriju problemi koje pokušava da sakrije od vas.

Blizanci

“Ne gledaj mi preko ramena! Ne moraš da znaš sve šta radim!” Kad vam muškarac Blizanac odjednom počne govoriti takve stvari, možete da postanete sumnjičavi. Inače vole da brbljaju o svemu i dele informacije, a sakrivaju se samo onda kad imaju nešto što je vredno prikrivanja.