in

LAV: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

LAV I LAV Najbolje bi bilo da osobe rođene u znaku Lava svoj odnos zadrže isključivo na nivou prijateljstva. Ove osobe, u zajedničkom životu, uništavaju jedna drgu u stalnoj borbi za prevlast i pažnju. Ko bi kome u ovoj vezi popuštao i ko bi bio nešto drugo osim Lava ? LAV I DEVICA U slučaju […] More

LAV I LAV

Najbolje bi bilo da osobe rođene u znaku Lava svoj odnos zadrže isključivo na nivou prijateljstva. Ove osobe, u zajedničkom životu, uništavaju jedna drgu u stalnoj borbi za prevlast i pažnju. Ko bi kome u ovoj vezi popuštao i ko bi bio nešto drugo osim Lava ?

LAV I DEVICA

U slučaju da je Lav žena mala je mogućnost da se ova veza održi, pre svega zbog nedostatka zajedničkih sklonosti, ciljeva i stavova. Devicu će nervirati stalna potreba Lava za samodokazivanjem, počasitma i preokupiranosti samim sobom. U slučaju da je muškarac rođen u znaku Lava, žena Devica će biti zadovoljna podređenim položajem. Svome Lavu pružiće punu podršku u svim njegovim životnim planovima i odavaće mu tako potrebnu počast.

LAV I VAGA

Urođen dobar ukus Vage, kao i uravnoteženost, bili bi u ovakvoj vezi povređeni samoljubljem, preterivanjem i ekstravagantnošću Lava. Za Lava bi se moglo reći da bi mu jedna ovakva veza veoma odgovarala, ako je muškarac i osoba koja želi da pravi karijeru.