in

LJUBAV DO NEBA ILI NIKAKO: KAKO SE SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK PONAŠA U OZBILJNOJ VEZI

Vaga Vage su u konstantnoj potrazi za savršenom osobom i poznate po tome što se ne oslanjaju ni na koga, osim na sebe. Kada stupite u vezu sa ovim znakom, i kada se obaveže za vas, potrudiće se da budete sinhronizovani jedno sa drugim. Škorpija Škorpije su poznate po njihovoj strasti koju osećaju prema osobi […] More

Vaga

Vage su u konstantnoj potrazi za savršenom osobom i poznate po tome što se ne oslanjaju ni na koga, osim na sebe. Kada stupite u vezu sa ovim znakom, i kada se obaveže za vas, potrudiće se da budete sinhronizovani jedno sa drugim.

Škorpija

Škorpije su poznate po njihovoj strasti koju osećaju prema osobi koju vole. Njihova vatra je konastanta i zarazna. Kada pronađu osobu sa kojim misle da je “prava” u stanju su da održavaju tu strast, čak i ako počne da opada sa vremenom.

Strelac

Kada ste u romantičnoj vezu sa Strelcem, treba da očekujete da nećete nikada biti na istom mestu jer vole da putuju i da istražuju razna mesta. Imaju konstantnu želju za promenama, pa je potrebno da budete sa njima stalno u toku i da ih pratite. Ne vole da se osećaju vezano i žele što veću slobodu.

Jarac

Za njih je bitno da stvari idu laganim tokom jer ne vole nigde da brzaju. Svoja osećanja pokazuju kroz dela, radije nego da vam ih otkrivaju rečima i ozbiljnim razgovorima. Vole iskrenost i zahtevaju od vas da pokažete svoje pravo lice.

Vodolija

Vodolije su visoko inteligentne osobe koje vole da traže dubinu u svemu. Ne vole nebitne razgovore i vole da svaka priča ima dublje značenje, jer ih to itrigira. Žele da pronađu soobu koja će ih navoditi da saznaju stvari o njoj i koja će sve praviti zanimljivim. Morate ih pustiti da se iskažu na svoj način i da budete iskreni.

Ribe

Ribe su veliki romantičari i retko kad ćete pronaći osobu koja je takva. Povezane su sa ljudima koje vole i poštuju i uvek će im uskočiti u pomoć. Kada se osobau ovom znaku zaljubi, učiniće sve da usreći svog partnera, bez obzira na sve.