in

LJUBAVNE KOMBINACIJE HOROSKOPA PO KRVNIM GRUPAMA: EVO ZA KOGA ĆEŠ BITI KRALJICA A ZA KOGA SLUŠKINJA

Žena krvne grupe O od svog muskarca ocekuje srecu, zadovoljstvo i dosta nežnosti. Ona oseća jaku želju za pripadanošću i udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao ostvarene supruge umeju da vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u gradjenju karijere svog supruga. Krv Kao majke prema deci se […] More

Žena krvne grupe O od svog muskarca ocekuje srecu, zadovoljstvo i dosta nežnosti.

Ona oseća jaku želju za pripadanošću i udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao ostvarene supruge umeju da vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u gradjenju karijere svog supruga. Krv Kao majke prema deci se uglavnom postavljaju drugarski, a svoje lične ambicije ostvaruju preko supruga i dece.

Muškarci krvne grupe O veoma su zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju.

Nezgodna strana ovih muskaraca je to sto mogu da budu nepouzdani, jer im neke stvari brzo dosade. U braku su privrzeni porodici, ali ovde opet do izrazaja moze da dodje njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepustanju monotoniji svakodnevice.

Krvna grupa A

Žene i muškarci krvne grupe A su demokraticni u vezama, postuju partnera i njegove kvalitete. Medjutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkrice svoja osecanja tek kada su potpuno sigurni da nece biti povredjeni. Zena krvne grupe A je majka koja svoju decu podrzava, ali i zahteva mnogo od njih.

Muškarci krvne grupe A

često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek u dužim vezama. Medjutim, njihov najveći kvalitet je što su potpuno posvećeni porodici; kada je zasnuju, tu prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da ističu kvalitete i sposobnosti svoje žene

Krvna grupa B

Žene krvne grupe B u ljubavii očekuju zadovoljstvo, srecu i voljenost, stalnu pažnju svog izabranika. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i stoga se teže odlučuju za brak. Inače su vrlo posvećene svojoj porodici.

Muškarci krvne grupe B zene postuju na specifican nacin. Toj zeni koju oni odaberu donece sve pred noge, kao kraljici. Medjutim, zamaskirana priroda muskarca krvne grupe B dolazi do izrazaja u emotivnom odnosu. Skloni su melanholiji kada nemaju adekvatnog partnera, lakse im je da mastaju, nego da se uhvate u kostac sa sopstvenom prirodom

Krvna grupa AB

Žene krvne grupe AB obožavaju muškarce avanturističkog duha, medjutim uživaju u ljubavii samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su prilagodljive deci, blage su i nisu preterano zahtevne. Uspešno nalaze meru koliko mogu da budu drugari svojoj deci.

Kad je o muškarcima reč, specijalitet krvne grupe AB je udvaranje. Krv Veliki su zavodnici, ali prijatni, udvaraju se suptilno, kroz otvorenost, predanost ženama. Koliko će ovaj muškarac pomiriti dve strane svoje prirode, umnogome zavisi od partnera. Recimo, ako je njegova izabranica krvne grupe B, on će se ponašati kao tipican pripadnik grupe A i obrnuto.

Tri najlepša ljubavna spoja

Žena A + Muškarac O

ERUPCIJA STRASTI – Najstrastveniju vezu zena krvne grupe A moze da ostvari s muskarcem krvne grupe O. Ovo je i odlicna bioloska kombinacija jer se iz ovog braka radja mnogo dece. Medjutim, zena bi trebalo da razmisli o nestalnoj prirodi svog partnera i da se potrudi da mu bude stalna inspiracija, jer on cezne za izazovima.

Žena O + Muškarac AB

VEČNO ZALJUBLJENI –Krv Brakovi muskaraca AB i zena O medju najlepšim su brakovima koji su mogli da se vide medju ispitanicima u istraživanju. To su uglavnom romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti.

Žena A + Muškarac B

POMIRENE SUPROTNOSTI – Pažnju muškarca krvne grupe B uvek će prvo da privuče žena krvne grupe A. Ovo je mozda najbolja kombinacija za brak. Njihove potpuno razlicite prirode se odlično nadopunjuju, pošto je A neko ko neguje, a B ima potrebu da bude negovan.