in

LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 30. JUNA: OVAN OPET ČEKA, BLIZANCI MORAJU BITI ZRELIJI, JARAC OSVAJA

Jarac Vaši osobni odnosi nastavljaju se razvijati dobro, a vi u njima djelujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastavit će sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvaćati čak i iznad očekivanja. Vodolija Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga […] More

Jarac

Vaši osobni odnosi nastavljaju se razvijati dobro, a vi u njima djelujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastavit će sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvaćati čak i iznad očekivanja.

Vodolija

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustit će pritisak da morate biti sretni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

Ribe

Vaš ljubavi život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bit ćete iznimno maštoviti. Uspjet ćete oplemeniti svoj odnos na najbolji mogući način.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50(Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)