in

LJUBAVNI HOROSKOP OVDE NIKAD NE GREŠI: SAMO ONA JE NAJVEĆA ZAVODNICA HOROSKOPA!

Zvezde utiču na mnoge aspekte našeg života, pa tako i na ljubav. Ljubavni horoskop je jedna od najtraženijih fraza na Google-u, pošto mnogi žele da znaju sve o svom partneru. Verujte, horoskop ovde ne greši. Naravno, na ponašanje tokom zavođenja i samog ljubavnog čina utiče i podznak i drugi aspekti. Ali ako ste se pitali […] More

Zvezde utiču na mnoge aspekte našeg života, pa tako i na ljubav. Ljubavni horoskop je jedna od najtraženijih fraza na Google-u, pošto mnogi žele da znaju sve o svom partneru. Verujte, horoskop ovde ne greši.

Naravno, na ponašanje tokom zavođenja i samog ljubavnog čina utiče i podznak i drugi aspekti. Ali ako ste se pitali koji vam horoskopski znak odgovara ili kako bi bilo zabavljati se sa određenom osobom, saznajte šta je u horoskopu i pročitajte šta kažu zvezde.

OVAN

Planeta koja vlada Ovnovima je Mars. U mitologiji se ova planeta smatrala veoma moćnom i ljudima rođenim u znaku Ovna je davala veliku ličnu snagu. Takođe su ljude rođene u znaku Ovna smatrali veoma strastvenim osobama koje se lako zaljubljuju. Ovnovi ne ispoljavaju lako emocije, nestrpljivi su i imaju poteškoća da traju u dvoje.

Puni su energije i objekat pažnje ispune optimizmom. U početku veze su puni entuzijazma, da bi taj žar kako odmiče vreme sve više bledeo. Osobe rođene u znaku Ovna će vas opčiniti svojim  čarima u spavaćoj sobi i na taj način će pokušati da vas kontrolišu. Kada je vođenje ljubavi u pitanju veoma su strastveni i vole da rizikuju. Neretko se može desiti da ćete ih zateći u strastvenom zanosu u liftu ili na žurci na kuhinjskom elementu.

BIK

Osobe rođene u znaku Bika su jedne od najsenzualnijih, ali takođe vole i užitke u krevetu. Možda će vam delovati da se kod njih sve sporo odvija, ali su pravi majstori kada je umetnost zavođenja u pitanju. Kada upoznate osobu rođenu u znaku Bika imaćete kompletan ugođaj pošto će primeniti sve tehnike zavođenja. Uživaju u iću i piću i i večeraćete zajedno pod zvezdama, ali samo onim najboljim zvezdama.

Takođe vole da hranu uvedu i u sam čin vođenja ljubavi, tako da se ne iznenadite ako nađete čokoladice posute po krevetu ili jagode kraj uzglavlja. Ako set osoba koja traži kod partnera stabilnost i sigurnost, razmotrite osobu rođenu u znaku Bika jer su veoma posvećeni, i ako zatražite da pomere planinu za vas, to će i uraditi. Uživaju u suptilnim fizičkim izlivima emocija, kao što su držanje za ruke.

BLIZANCI

Blizanci vole da se povežu sa nekim na intelektualnom nivou, i u stanju su da satima razgovaraju sa nekim o svemu i svačemu. Veoma drže do svog mišljenja i ne vole da ih neko požuruje kada su veze u pitanju.

Pripadnika ovog znaka možete uloviti ako ste stalno u toku sa aktuelnim dešavanjima i otvoreni za nove ideje. Kada je vođenje ljubavi u pitanju veoma su fokusirani na senzualne fantazije. Vole da analiziraju vođenje ljubavi tako da će vrlo lako istražiti šta vam se sviđa. Za njih je raznovrsnost pravi začin i vole da istražuju u spavaćoj sobi.