in

LJUBAVNI HOROSKOP OVDE NIKAD NE GREŠI: SAMO ONA JE NAJVEĆA ZAVODNICA HOROSKOPA!

RAK Kod Rakova je veoma razvijeno čulo dodira, tako da će vas Rakovi sigurno razmaziti. Kada donesu odluku nema te sile koja će je promeniti, tako da ako se odluče za vas, pratiće vas do kraja sveta. Istraživanje sveta sa partnerom je za njih pravo zadovoljstvo. Ljubavni čin je za njih emocionalno obavezivanje, čak i […] More

RAK

Kod Rakova je veoma razvijeno čulo dodira, tako da će vas Rakovi sigurno razmaziti. Kada donesu odluku nema te sile koja će je promeniti, tako da ako se odluče za vas, pratiće vas do kraja sveta. Istraživanje sveta sa partnerom je za njih pravo zadovoljstvo.

Ljubavni čin je za njih emocionalno obavezivanje, čak i pre nego što dođe do njega. U stanju su da razviju neraskidivu vezu sa partnerom i sve će uraditi da ga zadovolje. Ukoliko vam se desi „izlet“ dok ste u vezi sa osobom u znaku Raka ne očekujte da će vam oprostiti. Slomili ste mu i srce i prekinuli sponu koja vas je vezivala.

LAV

Lavovi sijaju kao sunce i osvetljavaju partnera. Možete biti sa svojim Lavom na pretrpanom mestu ali vaš Lav će gledati samo vas. Oni jednostavno zrače ljubavlju. Uživaju u vođenju ljubavi, ali vole i mnoge luksuzne stvari, kao što su ekstravagantni hoteli, skupe destinacije…sa svojim Lavom ćete se često naći u hotelu sa pet zvezdica, na najudobnijem jastuku koji ste probali, kako pijete najskuplji šampanjac.

Ne mogu da zamislim nijedan horoskopski znak koji je tako teatralan kada je vođenje ljubavi u pitanju. Nemojte se iznenaditi ako vam predlože da vodite ljubav u kadi, to prosto obožavaju.

DEVICA

Iako su spolja hladni i smireni, ustvari su jako strastveni. Iako vam se može učiniti da vas odmeraju, oni u stvari razmišljaju kako da se brinu o vama. Mnogi od nas vole da se neko brine o nama, ali Device to rade ekstremno. Osobe rođene u znaku Device su perfekcionisti i očekuju i žele nabolje od svih, pa tako i kada su veze u pitanju.

Kada je vođenje ljubavi u pitanju, više to tehnički rade, tako da ćete morati da se potrudite da razbuktate strasti kod Device. I vođenju ljubavi pristupaju sa velikom ozbiljnošću i sa planiranjem, a nije im strano ni uvođenje pomagala u sam čin.