in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Vodolija – muškarci Ne sviđa im se netko previše introvertiran Muškarac rođen u ovom znaku je društven i pršti od samopouzdanja. Vodolija je posvećena u svakom dijelu svog života – profesionalno i osobno. On ima snažan stav, sposoban je vrlo lako uvjeriti druge u ono što on misli jer zna obrazložiti zašto ima smisla. On […] More

Vodolija – muškarci

Ne sviđa im se netko previše introvertiran

Muškarac rođen u ovom znaku je društven i pršti od samopouzdanja. Vodolija je posvećena u svakom dijelu svog života – profesionalno i osobno. On ima snažan stav, sposoban je vrlo lako uvjeriti druge u ono što on misli jer zna obrazložiti zašto ima smisla. On može biti nepredvidljiv i nepouzdan jer voli avanturu i voli društvo.

Zapravo, velik dio njegovog života okreće se zabavljanju s njegovim odanim i jednako zabavnim prijateljima. To je vrlo važno za njega. Zato Vodolija ne voli rezervirane ili zatvorene žene. Ne bi bio prikladan za Djevicu ili ženu rođenu u znaku Blizanca, ali žena Rak ili žena Strijelac bila bi super zabavna i savršena za njega.

Vodolija – žene

Mrzi muškarce koji ne mogu ostati odani

Žena Vodolija je mnogo stvari. Ona je uvjerljiva na takav način da se ljudi stvarno slažu s njom i suosjećaju s njom. Razumna je s odlukama koje donosi, iako je ponekad to teško za nju. Odlučna je kada treba ostvariti ciljeve u svom životu, na bilo koji način. Ali najvažnija osobina žene Vodenjaka je njezina lojalnost. To je točno – ona je najvjernija prijateljica i najodanija osoba od svih znakova zodijaka.

Zato ima smisla da će mrziti biti u vezi s muškarcem kojem ne može vjerovati. Ako ste zainteresirani za ženu rođenu u ovom znaku, ali ne želite se obvezati, nemojte se truditi. Neće dugo trajati ako pomisli da bi je mogli povrijediti. Želi nekoga tko će joj biti odan jednako kao što je i ona.