in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Ribe – muškarci Ne vole žene koje imaju potencijal da ih povrijede Muškarci rođeni u ovom znaku su nevjerojatno osjetljivi i otvoreno pokazuju svoje osjećaje. Oni vole svim srcem i potpuno. Kad muškarc rođen u ovom znaku upozna ženu koja mu se sviđa, postaje vrlo zabrinut. Za nekoliko tjedana, ako ne i dana on će […] More

Ribe – muškarci

Ne vole žene koje imaju potencijal da ih povrijede

Muškarci rođeni u ovom znaku su nevjerojatno osjetljivi i otvoreno pokazuju svoje osjećaje. Oni vole svim srcem i potpuno. Kad muškarc rođen u ovom znaku upozna ženu koja mu se sviđa, postaje vrlo zabrinut. Za nekoliko tjedana, ako ne i dana on će biti potpuno zaljubljen u nju. On će joj vjerovati, cijeniti je i pružit će joj sve što može.

Zato je očito da je ono što najviše mrzi u vezi biti povrijeđen na bilo koji način. Ne želi biti ostavljen, ne želi sukobe. Uvijek će željeti mirno i učinkovito proći kroz situacije. Mrzi kada se pojave negativne emocije između njega i njegove partnerice.

Ribe – žene

Ne voli ‘pretjerano cool’ tipove

Žena rođena u znaku Riba voli muškarca koji joj može pružiti podršku, učiti s njom i voljeti je u potpunosti. Slično kao i muškarci rođeni u znaku Riba, ne želi se sukobljavati i ne želi biti povrijeđena. No, ima dosta muškaraca koji će je povrijediti dok bude tražila onoga koji to neće. Jedan od njih će biti cool, pretjerano “macho” tip koji je više zabrinut za sebe nego za njezino dobro.

On će biti onaj koji nije spreman za vezu, ali svejedno će pokušati. To će biti ono što ona najviše mrzi, jer zna da zaslužuje biti s nekim tko se bolje odnosi prema njoj. Mnogo će naučiti iz ove pogreške i prilično brzo će pronaći tu posebnu osobu koja će joj dati sve prave stvari u pravom trenutku.