in

LOŽI TE KOLEGA SA POSLA: ROMANSA KOJU NISI PLANIRALA – EVO ŠTA KAŽE HOROSKOP

OVAN Sklon je instant romansama, pa mu neće teško pasti da se upusti u strastan flert na radnom mestu. Kad se jednom sa njim ostvari fluid, nazad se više ne može. Ovaj adrenalinski ovisnik, prepustiće se strasnim trenucima baš u riskantnim poslovnim situacijama i mestima. BIK Za Bika je izazov na se*sualnom nivou veom dominantan, […] More

OVAN

Sklon je instant romansama, pa mu neće teško pasti da se upusti u strastan flert na radnom mestu. Kad se jednom sa njim ostvari fluid, nazad se više ne može. Ovaj adrenalinski ovisnik, prepustiće se strasnim trenucima baš u riskantnim poslovnim situacijama i mestima.

BIK

Za Bika je izazov na se*sualnom nivou veom dominantan, pa će se upustiti u igru zavođenja koja će da traje. On voli spontanost i predigru, tako da neće dozvoliti intrigu u startu. Daće drugima povod tek da o tome nagađaju. Ugovoriće inkognito susret van radnog područja.

BLIZANCI

Upustiće se nerazmišljajući u više “igara”. Blizancima po pitanju flerta ništa nije sveto, još ako je u pitanju “zabranjeno voće”, eto njima zanimacije. Vrlo lako će monotoniju posla razbiti nekim udeljivanjem komplimenata saradnicima suprotnog pola, a granice nisu postavljene.

RAK

Koliko god delovao naivno i neupućeno, Rak ume pokazati i drugu stranu svoje ličnosti. Neće preuzeti inicijativu poslovnog flerta, ali će rado prihvatiti. Međutim, kad se afera ostvari Rak će pobeći iz straha da ne bude uhvaćen.

LAV

Kad uđe u radnu prostoriju u najmanju ruku očekuje biti obasut komplimentima. Njegove su igre bezazlene i vrlo će jasno napraviti razliku između kolegijalnosti i emocija. On ne želi biti povređen, niti drugog povrediti.

DEVICA

Devica sebi ne bi dozvolila ispade ovog tipa. Čak i da joj se neko izuzetno dopadne na radnom mestu, dobro bi analizirala posledice i situaciju stavila pod lupu. Njena jača strana ličnosti je samokontrola.