in

LOŽI TE KOLEGA SA POSLA: ROMANSA KOJU NISI PLANIRALA – EVO ŠTA KAŽE HOROSKOP

VAGA Vaga voli biti okružena ljudima, a kako je obdarena lepotom, za njene saradnike teško je odoleti joj. Pitanje je da li će ona popustiti pred tolikim udvaranjima. Svakako će se dvoumiti dugo. ŠKORPIJA Ako se na poslu zateknu Ovan i Škorpija suprotnog pola, tu je moć sile privlačnosti teško oboriti. Već u startu će […] More

VAGA

Vaga voli biti okružena ljudima, a kako je obdarena lepotom, za njene saradnike teško je odoleti joj. Pitanje je da li će ona popustiti pred tolikim udvaranjima. Svakako će se dvoumiti dugo.

ŠKORPIJA

Ako se na poslu zateknu Ovan i Škorpija suprotnog pola, tu je moć sile privlačnosti teško oboriti. Već u startu će svim kolegama u okruženju biti jasno da su varnice sevnule. Škorpija strastima ne ume da odoli.

STRELAC

Oh, zna li on sve one kontakte u telefonu i pod kojim imenima su ubeleženi? Strelac se neretko dovede u situaciju da se više osoba sa kojima je ostvario romansu iz poslovnog okruženja nađe u istom liftu. Neprijatno…

JARAC

Ne, Jarac sebi neće dozvoliti “niske strasti”. Posao je “sveta kuća” koju ne treba skrnaviti beznačajnim izletima.

VODOLIJA

Javno i otvoreno, jasno će saradniku staviti do znanja lične afinitete i simpatije. On se neće ustručavati javno da uruči poziv na večeru. Život je jedan, njegov je moto.

RIBE

Nikada nismo saznali da li su Ribe imale poslovnih “ispada”…