in

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

OVAN Zahtevni ste i teško vam pada da se prilagodite potrebama partnera. Zaljubljujete se na prvi pogled a da osobu koja vam se svidela, takoreći, niste ni upoznali. Međutim, u momentu se ohladite ako partner ne opravda sliku koju ste stvorili o njemu u svojoj glavi. Često vam nedostaje stila, ljubomorni ste i posesivni, a […] More

OVAN

Zahtevni ste i teško vam pada da se prilagodite potrebama partnera. Zaljubljujete se na prvi pogled a da osobu koja vam se svidela, takoreći, niste ni upoznali. Međutim, u momentu se ohladite ako partner ne opravda sliku koju ste stvorili o njemu u svojoj glavi.

Često vam nedostaje stila, ljubomorni ste i posesivni, a u nekim situacijama znate da budete i grubi. Lako se uvredite i u besu možete svašta da kažete. U vezi imate želju da dominirate, a u sukobima ste najčešće pristrasni i subjektivni.

BIK

Dok se vi odlučite, prava prilika vam obično umakne. Retko sami preduzimate prve korake, a o svojim osećanjima ne volite da pričate. U zajednici ste uglavnom pobornik patrijarhalnih odnosa, posesivni ste i tvrdoglavi, a od partnera zahtevate potpunu posvećenost i predanost.

Rođeni ste hedonista pa vam i ljubav često ide kroz želudac. Ako ste muškarac, partnerka pored vas nema posebno zanimljiv društveni život, jer je vama najdraži provod ležanje ispred TV-a ili primanje rodbine i prijatelja.

BLIZANCI

Često pokazujete i svoje drugo lice pa umete da budete hladni, a vernost vam brzo dosadi. Volite flertove i eksperimente svih vrsta i uživate u paralelnim vezama. Ali, zato od svog partnera, uglavnom, očekujete da vas zabavlja i uvek toleriše vaše nagle promene raspoloženja.

Privlače vas neosvojive tvrđave, ali ipak se ne može reći da ste u stanju da osetite duboku strast i odanost. Reči su vam često važnije od dela, umete da budete narcisoidni, i da se i ne razmišljajući, poigravate sa tuđim osećanjima.