in

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

VAGA Ljubav, izvorna motivacija i suština vašeg života, istovremeno predstavlja i vaš pakao. Jer, teško vam pada da se ustalite kraj jedne osobe, da duže vreme osećate isto, zbog čega u svojoj glavi sve vreme kao da živite dvostruki život, a povremeno se upustite i u neku avanturicu kako biste nahranili svoju maštu. Nesigurni ste […] More

VAGA

Ljubav, izvorna motivacija i suština vašeg života, istovremeno predstavlja i vaš pakao. Jer, teško vam pada da se ustalite kraj jedne osobe, da duže vreme osećate isto, zbog čega u svojoj glavi sve vreme kao da živite dvostruki život, a povremeno se upustite i u neku avanturicu kako biste nahranili svoju maštu.

Nesigurni ste i lako vas je pokolebati. Ako ste dama, nepopravljiva ste koketa, volite da flertujete, ali vam je potrebno više vremena da napravite prvi korak, ponovo zbog vaše neodlučnosti.

ŠKORPIJA

Kada vam nešto nije po volji, sumnjičavi ste pa umete da budete i agresivni prema partneru. Vama vladaju žestoke strasti, volite da dominirate, često vas izjeda ljubomora pa pravite scene. Ljubav vam služi da biste izrazili emocije koje ne znate da iskažete na drugi način.

U mladosti ste podložniji porocima, samoživi ste, ne trpite prigovore, skloni ste naglim reakcijama, netolerantni i nemate previše razumevanja za tuđe potrebe pa oni koji vas vole imaju osećaj da im gušite ličnu slobodu, naročito ako ste žena.

STRELAC

Ako nekoga zacrtate u viziji vaše budućeveze, u većini slučajeva to i ostvarite. Toliko ste uporni i naporni da ne prezate ni od čega. Ništa vas nije sramota, ne stidite se da trčite za objektom vaše želje, a ako je potreban i neki mali skandal, ni to nije problem, lako ćete ga izazvati.

Problem je u tome što vi nekako celog života ostajete nezreli i ne umete da učite na sopstvenim greškama. U stanju ste da vrlo često povredite svog partnera, a onda se pravite kao da se ništa nije desilo.