in

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA

Sve odluke koje parovi donoseo njihovom budućem zajedničkom životu vrlo su važne. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja takođe nije zanemarljiva. Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog “da” određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj broj i saznajte kakav vas brak čeka. Računanje:  Saberite brojeve datuma venčanja i […] More

Sve odluke koje parovi donoseo njihovom budućem zajedničkom životu vrlo su važne. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja takođe nije zanemarljiva. Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog “da” određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj broj i saznajte kakav vas brak čeka.


Računanje:  Saberite brojeve datuma venčanja i sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj. Ako je datum venčanja 26. 1. 2006. vaš broj je broj osam.

1- Romantičan i nežan par

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji je zbir 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. I vaš susret je bio vrlo romantičan, a zabavljanje nezaboravno. Pre nego što ste se odlučili za brak, analizirali ste jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspe.

2- Deca su jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za datum koji daje broj 2 moguće su dve krajnosti. Ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Vrlo važan sastojak za uspeh braka je emotivna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom. Moguće je čak da su u ovom slučaju deca i jedini razlog za ulazak u brak.

3- Brak iz interesa

Venčani dan sa brojem 3 savršeno odgovara bračnom dogovoru sa mnogo interesa. Ipak, ako od braka očekujete mnogo, taj vam broj garantuje razočaranje. Ova je veza pod vladavinom Jupitera, u njoj će biti mnogo dece. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

4- Vas je spojila sudbina

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su izabrali datum kome je zbir 4 vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odmerili svako “za” i “protiv” ove važne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum venčanja znači vernost do groba.

5- Komunikacija je na prvom mestu

Ako ste izabrali ovaj datum za dan venčanja, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacije s partnerom. Ova veza se uspešno bori protiv dosade, dosta ćete putovati. Mladi parovi, koji su se rano venčali, pravi su primer ovog braka kojim vlada Merkur.

6- Brak je najvažniji za vas

Za svoju bračnu zajednicu dobili ste blagoslov Venere. Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka.

7- Promene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može da znači greške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice zahtevaće izvestan nivo slobode. Za ovaj dan često se odlučuju osobe različitih uverenja, vere ili nacionalnosti. Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici.

8. Se*s je važan deo vaše bračne sreće

Želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u se*sualnom. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

9- Ljubav sve pobeđuje

Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je reč o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode. Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski.