in

MUŠKARAC U OVOM ZNAKU JE DIVAN ALI SA NJIM NIKAD NE ZNAŠ NA ČEMU SI

Ludo ste zaljubljeni, ali nikako da osvojite srce Škorpije? Njega ne možete da zaboravite, jedan sustret sa njim biće fatalan po vas. Deluje dobrodušno, ali i nekako „opasno“. Njegov pogled ispod obrva nećete zaboraviti, on je srdačan, topao, strastven, ali sa njim ne znate nikad koje su mu namere. Markatan i harizmatičan, jedan od najmuževnijih […] More

Ludo ste zaljubljeni, ali nikako da osvojite srce Škorpije?

Njega ne možete da zaboravite, jedan sustret sa njim biće fatalan po vas. Deluje dobrodušno, ali i nekako „opasno“. Njegov pogled ispod obrva nećete zaboraviti, on je srdačan, topao, strastven, ali sa njim ne znate nikad koje su mu namere. Markatan i harizmatičan, jedan od najmuževnijih znakova u Zodijaku, Škorpija se jednostavno rađa sa tim.

Zašto treba bežati od Škorpija. One su posesivne i ljubomorne. Neće vam dati prostora, očekivaće da ste samo njegovo vlasništvo.

On je pravi zavodnik i teško da će se odlučiti na dužu vezu. Često ima nekoliko strastvenih veza pre braka. Naravno da Škorpija nikako ne želi da propusti životna zadovoljstva. Često veruju u horoskop.

Možda nije najgore što Škorpija voli da bude sam. On je večito između strasti i osećanja. U jednom momentu će želeti strast sa vama, u drugom će vas čuvati za brak. Zato nećete znati šta da radite sa njim, a vrlo često ćete se pitati da li vas on želi, jer su Škorpije osobe protivrečnosti.

Škorpije su takođe veliki manipulatori. Ukolio vas ne iskoriste emotivno, iskoristiće vas u bilo kojem drugom obliku, bilo to poslovno ili finansijski.

Ne voli mnogo da boravi u kući i nije preterano vezan za dom. Više je vezan za porodicu iz koje je potekao i pretke, nego za onu koju je sam stvorio.

Veze sa Škorpijama su uvek komplikovane, a vi sami odlučite koliko želite da iskomplikujete svoj život.

Ukoliko nije kasno bežite od Škorpije, jer moguće da će vas ujesti za srce baš kao što Škorpija ume da ubode repom.