in

NA OSNOVU MESECA ROĐENJA: EVO KOLIKO ĆETE IDUĆE GODINE IMATI SREĆE U LJUBAVI

7. Jul Vi ste vrlo druželjubivi i imate mnoštvo prijatelja. Ipak, u ljubavi vam ne ide tako lako. U ovoj godini iznenada ćete osetit varnice prema nekome potpuno neočekivanom. Biće vam dovoljno i samo njeno prisustvo da se osetite inspirisano i srećno. 8. Avgust kao rođeni vođa, puni ste samo pouzdanja i uvek dobijate sve […] More

7. Jul

Vi ste vrlo druželjubivi i imate mnoštvo prijatelja. Ipak, u ljubavi vam ne ide tako lako. U ovoj godini iznenada ćete osetit varnice prema nekome potpuno neočekivanom. Biće vam dovoljno i samo njeno prisustvo da se osetite inspirisano i srećno.

8. Avgust

kao rođeni vođa, puni ste samo pouzdanja i uvek dobijate sve što poželite. Ipak, ove godine srešćete nekog ko će vam odgovoriti svaki put kad misli da niste u pravu, ali i poštovati vaše mišljenje u isto vreme. Biće osoba koja će vas pokrenuti ako niste sigurni uz sebe i uraditi sve za vas.

9. Septembar

Vas su u prošlosti često povređivali i zbog toga se zatvarate u sebe. Takođe, umete i da raskinete vezi ukoliko osetite da vaša osećanja postaju dublja. Ipak, u ovoj godini zaljubićete se u nekog koga ćete smatrati vrednim svakog bola koji biste mogli da doživite. Zbog te osobe prestaćete da se bojite svojih najdubljih osećanja.