in

NA OSNOVU MESECA ROĐENJA: EVO KOLIKO ĆETE IDUĆE GODINE IMATI SREĆE U LJUBAVI

10. Oktobar Vi ste među onim ljudima koji izrazito cene svoju individualnost. Nekad ste uplašeni od toga da pronađete partnera jer mislite da ćete izbubiti sebe ako nekog jako zavolite. Ipak, sledeće godine naći ćete osobu sa kojom možete podelitisvoja interesovanja i stavove i koja će vas ohrabriti da budete svoji. Odlično ćete funkcionisati kao […] More

10. Oktobar

Vi ste među onim ljudima koji izrazito cene svoju individualnost. Nekad ste uplašeni od toga da pronađete partnera jer mislite da ćete izbubiti sebe ako nekog jako zavolite. Ipak, sledeće godine naći ćete osobu sa kojom možete podelitisvoja interesovanja i stavove i koja će vas ohrabriti da budete svoji. Odlično ćete funkcionisati kao par, ali ćete moći da budete i svoj čovek u isto vreme.

11. Novembar

Vi ste inteligentni, kreativni i energični. Zbog toga vam je teško da pronađe nekog ko se neće osećati ugroženim pored vas. U ovoj  godini naći ćete nekog ko će moći da drži korak sa vama i ko vas neće sputavati.

12. Decembar

Volite da sve držite pod kontolom i to nekad može biti pomalo naporno drugim ljudima. U nooj godini naći ćete nekog ko vas neće osuđivati zbog toga što ste praktični i racionalni. Umesto toga, oni će vam pomoći da sve držite pod kontolom, ali i da se dobro zabavite u isto vreme. Ohrabriće vas da budete spontaniji i umeće da vas nasmeje kad vam je to najpotrebnije.