in

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.

Bik Predstavnice ovog znaka plene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svesne ženstvenosti kojom zrače. One su jednostavno šik. Venera ih je obdarila veštinom zavodjenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje erotske antene ka njemu… Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge… Senzualna je i magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna […] More

Bik

Predstavnice ovog znaka plene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svesne ženstvenosti kojom zrače. One su jednostavno šik. Venera ih je obdarila veštinom zavodjenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje erotske antene ka njemu… Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge…

Senzualna je i magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha… Romantična je, voli krzno pa će poželeti da vodi ljubav na krznenoj prostirci ili na bundi na podu… Uvek će izgledati izuzetno zavodljivo. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom, da joj se poklanja velika pažnja u vidu skupih poklona, čime pomalo kvari opsti utisak!

Ovo je žena koja voli tradiciju, kuću, prirodu i – dobru kuhinju. Obično je odlična kuvarica s posebnim osvrtom na pečena mesa. U ovoj darežljivoj prirodi ženstvene obline su čest slučaj (osim ako Venera ili ascendent nisu u Ovnu ili Blizancima). Iz gore navedenih razloga žena Bik dugo razmišlja pre nego što kupi neki odevni predmet, jer: kako će se to odraziti na kućni budžet? A kako na njen “imidž”?

Voli istovremeno praktične a rafinisane i lepe stvari. Dobro joj stoje tanji materijali, drapirani ili koji lepo padaju, tako da se njene manje ili više izražene obline ne ocrtavaju s preteranom jasnoćom. Bik voli i lepo joj stoji “etno” stil koji se slaže uz njenu obično gustu i sjajnu, često dugu kosu. Deo tela koji Bik simbolizuje jeste vrat – Bikovi imaju lep vrat (i glas) i ne podnose šalove, ešarpe, ogrlice, odnosno kad ih nose, nose ih spuštene tako da vrat ostaje slobodan.