in

Najbolji način čišćenja beauty blendera

Foto: Envato

Svi koji koriste beauty blender znaju kako ga nije tako jednostavno očistiti no mi smo otkrili vrlo učinkovit način čišćenja beauty blendera. More

Neizostavni dio svake make up torbice postao je beauty blender. Beauty blender volimo jer s njim jednostavno najbolje nanesemo puder. Ono što je najbitnije kada je u pitanju beauty blender jeste da on bude čist. Potrebno ga je čistiti vrlo često jer inače bakterije koje se nalaze na njemu mogu izazvati stvaranje prištića.

Svi koji koriste beauty blender znaju kako ga nije tako jednostavno očistiti no mi smo otkrili vrlo učinkovit način čišćenja beauty blendera. Sve što vam je potrebno je vruća to jest proključala voda i deterdžent za pranje suđa, piše wall.hr.

U posudu stavite deterdžent, vodu i beauty blendere. Beauty blendere je potrebno dobro stiskati kako bi sva prljavština izašla iz njih. Vruća voda će ubiti sve bakterije koje se nalaze u njima, a deterdžent će oprati svu šminku tj.puder.
Isto tako vrlo je bitno dobro isprati beauty blendere kako bi se sav deterdžent maknuo iz njih jer on može biti loš za kožu vašeg lica stoga nikako nemojte zaboraviti na taj korak.