in

NAJLJUBOMORNIJI ZNACI U HOROSKOPU KOJI ĆE VAM ‘POJESTI ŽIVCE’

Vaga Po količini ljubomornih ispada, u odnosu na druge znakove, Vage su tačno u sredini. Ni previše, ni premalo. I u tom aspektu života su neodlučni. Kao da se u nekim situacijama ne mogu da odluče – biti ljubomoran ili ne? Škorpija Najljubomorniji znak zodijaka je Škorpija, a razlog za sumnju vidi u baš svemu. […] More

Vaga

Po količini ljubomornih ispada, u odnosu na druge znakove, Vage su tačno u sredini. Ni previše, ni premalo. I u tom aspektu života su neodlučni. Kao da se u nekim situacijama ne mogu da odluče – biti ljubomoran ili ne?

Škorpija

Najljubomorniji znak zodijaka je Škorpija, a razlog za sumnju vidi u baš svemu. Pripadnicima ovog znaka, iako sami znaju da zrače jakim seksepilom, smetaće ako je i partner takav. Najsrećniji su u vezi sa nekim ko je spreman da im se potpuno posveti.

Strelac

Ljubomora ih retko uhvati, jer i sami imaju problema s vernošću partneru. Uz to, vrlo su aktivni i društveni, pa nemaju vremena ni volje da se zamaraju sa njom. Za njih je savršena stabilna veza u kojoj povremeno mogu da odlutaju u flert i ne odgovaraju za to.

Jarac

Malo ljubomore postoji, ali daleko ispod proseka. Pripadnici ovog znaka čvrsto stoje na zemlji, priželjkuju stabilne veze i skloni su verovati, kao i Device, da se podrazumeva da je partner vera, jer su i oni takvi.

Vodolija

Ovo je najmanje ljubomoran znak zodijaka. Toliko retko ih uhvati ljubomora da se partneri znaju da pitaju je li im uopše stalo do njih. Njima kao da je sve ravno. Nesigurni su u sebe i znaju da odlutaju u vanbračne avanture.

Ribe

Pripadnici ovog znaka prilično su ljubomorni, više od Bika ili Vage, ali manje od Škorpije, Ovna, Raka i Lava. Skloni su dugim i stabilnim vezama i mrze kada im nešto poremeti tu koncepciju. Iskrenu su, pa partnerima svašta kažu tokom ljubomornih ispada.