in , ,

Najpopularniji parfem na TikToku: Tvrde da miriše kao osoba koja vam nedostaje

Foto: Screenshot TikTok

Za parfeme se često zna reći da su puno više od klasičnog beauty proizvoda koji pruža jednu posebnu notu našem cjelokupnom outfitu. More

Parfemi se nerijetko znaju svojim mirisom toliko utisnuti u neku osobu i postati pravi odraz njihove ličnosti i karaktera zbog čega je svega jedan miris dovoljan da nas asocira baš na nju!

Upravo je to pošlo za rukom brendu Phlur i njihovom bestselleru ‘Missing Person’ (Osoba koja vam nedostaje/Nestala osoba, eng) koji se u Americi rasprodao u roku od pet sati nakon lansiranja te za koji je postojala prava pravcata lista čekanja na kojoj je bilo više od 200.000 ljudi.

Neodoljivu formulu ovog parfema potpisuje Constance Georges-Picot, a okosnicu mirisa čine svježi bergamot, jasmin i cvijet nerolija s toplom baznom notom sandalovine.

Možda vam ovi sastojci na prvu ne zvuče ništa posebno, no njihova kombinacija navodno potiče pravi val emocija.

Sam brend ovaj parfem opisuje kao ‘kožu vašeg ljubavnika’, dok ga mnogi zaljubljenici u njegov miris opisuju kao ugodan, utješan te da zaista asocira na osobu koju volimo i koja nam nedostaje.

Također, na TikToku se može pronaći poprilično veliki broj viralnih videa u kojima strastveni zaljubljenici u ovaj parfem opisuju svoje emotivno putovanje potaknuto njegovim mirisom. Jedni su plakali, druge je ostavio sjetnima, no jedno je sigurno – baš nitko na njega nije ostao ravnodušnim.

@tik.tok.tina

That took me somewhere I didn’t expect wow. #phlur #phlurmissingperson #romanticreaction #beinginlove #perfumetok #firstreaction

♬ Gretta Ray Vienna Cover – Gretta Ray

Iako je kod svake osobe dojam parfema individualan, ono što je sigurno jest to da će se u vašim mislima, nakon što ga pomirišete, pojaviti osoba koja vam nedostaje te si tako barem prividno osigurati osjećaj kao da je tu s vama, piše Fashion.