in

NAJTAČNIJI HOROSKOP NA SVETU: JAPANSKI KIGAKU OTKRIVA ŠTA NIKAKO NE SMETE DA RADITE DO KRAJA AVGUSTA

Ako poštujete oznake rokujo kalendara, na kom je prikazana sreća svakog dana u godini, kao što to rade Japanci, izbeći ćete mnoge neprijatnosti i iskoristićete maksimalno svoje šanse LEGENDA SREĆAN DAN Odličan dan za venčanje, početak posla, otvaranje radnje, gradnju kuće, selidbu, put, ispite, za svaki početak. Dobar je i za operacije. SREĆNO JUTRO Prepodne […] More


Ako poštujete oznake rokujo kalendara, na kom je prikazana sreća svakog dana u godini, kao što to rade Japanci, izbeći ćete mnoge neprijatnosti i iskoristićete maksimalno svoje šanse
Kigaku kalendar za avgust

LEGENDA

ce6e41851696155e69eb3ea74e7333a3

SREĆAN DAN

Odličan dan za venčanje, početak posla, otvaranje radnje, gradnju kuće, selidbu, put, ispite, za svaki početak. Dobar je i za operacije.

2

SREĆNO JUTRO

Prepodne je srećniji deo dana za sve aktivnosti. Poslepodne i veče nisu toliko dobri. Dobar dan za početak novih poduhvata i bavljenje neodložnih poslova. Takođe, računa se kao dan za uspeh u sportskim nadmetanjima, tačnije, u onim koji podrazumevaju obaranje ličnih rekorda. Računa se i kao dobar dan za one koji idu na sud, ali važi samo za slučajeve u kojima nema žrtava, kao i za one koji su zastareli ili za koje društvo traži aboliciju.

3

SREĆNO PODNE

Danas imate sreće samo između 12 i 14 časova. Jutro i poslepodne nisu tako dobri, naročito za stolare, kuvare, sve one koji koriste nož u poslu ili pak vatru u nekom obliku.

4

SREĆNO POPODNE

Danas imate sreće popodne. Ujutru budite manje aktivni. Ne počinjite ništa novo pre podne. Hitne poslove, kao što je, na primer, rešavanje sporova, odložite za kasnije.

5

POMOĆ PRIJATELJA

Ovo je dan za druženje s bliskim osobama, ali i dan kada aktivnostima delujete na okolinu. Srećan je ceo dan osim podne. Ne smatra se, međutim, srećnim za pobedu na sportskim takmičenjima, pošto se podrazumeva da se u sportu najviše uživa s prijateljima, što je nemoguće kad jedan treba da pobedi. Ovaj dan se pak smatra srećnim za venčanja, kad možete da nadahnete prijatelje duhom ljubavi.

6

LOŠ DAN

Danas nije dobar dan za početak posla, selidbu, put ili venčanje. Odložite sve što možete, pa čak i odlazak na redovan pregled kod lekara. Postoji čak i verovanje da će, ako se razbolite na ovaj dan, bolest duže trajati.