in

NE, NIJE ŠKORPIJA: OVO SU NAJMRAČNIJI ZNAKOVI ZODIJAKA ALI SAMO JE ON PRVI

10. Ovan Ovan se trudi biti mračan, ali uvijek shvati da puno više može postići s opuštenijim i veselijim stavom. Ovan je zbog svog vladara – planete Mars, povezan s ratom. 9. Ribe Mračna strana Ribe manifestira se u njenoj ulozi žrtve i u tome koliko je možete žaliti u svakom trenutku.One nisu osobito maštovite […] More

10. Ovan

Ovan se trudi biti mračan, ali uvijek shvati da puno više može postići s opuštenijim i veselijim stavom. Ovan je zbog svog vladara – planete Mars, povezan s ratom.

9. Ribe

Mračna strana Ribe manifestira se u njenoj ulozi žrtve i u tome koliko je možete žaliti u svakom trenutku.One nisu osobito maštovite u smislu mračnih misli, ali su majstori kada je potrebno sebe staviti u centar pažnje.

8. Blizanci

Ne žele svi podijeliti svoje mračne misli, ali Blizanac će se prepustiti i pokazat će otvoreno svoje raspoloženje. Njegova tama je u njegovu stavu, a ponekad ne može kontrolirati svoju ljutnju.

Blizanci nisu duboko mračni ljudi, ali su promjenjivog raspoloženja i razdražljivi, a njihova raspoloženja su zarazna.

7. Vodenjak

Vodenjak vas potajno prosuđuje. Ljubomoran je i ta ljubomora potencira njegovu tamnu stranu. Oni su natjecateljski raspoloženi, ali su i pasivno-agresivni – i iako je njegov um sposoban za mnoge mračne i jezive stvari, nikad to nećete znati jer on ne želi da to primijetite.

Njegova tama živi u njegovom osuđivanju.

6. Djevica

Djevica je analitičar po prirodi i može iskoristiti tu sposobnost da shvati stvari i uništi svoj život zbog toga. Njena tama dolazi u obliku kojem se ne može predvidjeti kraj. Ako joj nešto smeta, posraje nemilosrdna.

I dok to može biti vrlo dobra osobina, njen mrak se opet obično očituje kao autodestruktivno ponašanje.