in

NEMA VEZE AKO STE PREKINULI: 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KO ĆE TI SE VRATITI NAKON RASKIDA

Znak u kome je neko rođen do jedne mere određuje karakter pa tako i koliko je u ljubavi romantičan, pustolovan, veran …. i kako se nosi sa raskidom. Naravno da su tu u igri i drugi uticaji – prijašnje veze, odgoj, okolina – ali zvezde su vrlo važne kod sastanaka i rastanaka. Na osnovu znaka […] More

Znak u kome je neko rođen do jedne mere određuje karakter pa tako i koliko je u ljubavi romantičan, pustolovan, veran …. i kako se nosi sa raskidom.


Naravno da su tu u igri i drugi uticaji – prijašnje veze, odgoj, okolina – ali zvezde su vrlo važne kod sastanaka i rastanaka. Na osnovu znaka vašeg partnera možete da saznate šta da očekujete ukoliko vaš odnos krene pogrešnom putanjom.Hoće li da prihvate da je vezi kraj ili će dotrčati nazad u vaš zagrljaj? Kod ovih 5 znakova najveće su šanse da raskid nije zauvek.

5. Ribe


Najnežniji, najosećajniji i najsenzibilniji od svih horoskopskih znakova, Ribe se zaljubljuju duboko i trajno. Čak i ako je raskid najbolji za oboje, ljudi rođeni u tom znaku teško će da se otrgnu od partnera i uradiće sve da ostanu zajedno. Ukoliko se to i desi, Ribe se gotovo uvek vraćaju i daće sve od sebe da nađu način kako da zadrže partnera.

4. Devica


Rođeni u znaku Device brzo će i s lakoćom promeniti partnera ako veza nije bila ozbiljna, ali jednom kad se stvarno zaljube, teško će da puste voljenu osobu. Spremni su da ulože mnogo truda u vezu do koje im je stalo. Čak i ako se gadno posvađa i prekine, partner Device može da računa na to da će Deviča da se vrati i spasi stvar.

3. Lav


Istina, Lav ima ego velik kao kuća, ali jednom kad se zaljubi, bori se – kao lav. Površnu vezu brzo će da zaboravi, ali pravu ljubav nikako. Posle razlaza možda će se da se drži “frajerski”, izlazi, flertuje se drugima, ali to ne znači da mu nije stalo; naprotiv, tako skriva da misli na voljenu osobu Ali, uzmite u obzir da je to Lav: prvi korak u pomirenju mora da napravi druga strana, a on će to zadovoljno da prihvati.

2. Jarac


Jarci vole na duge staze. Rođenima u tom znaku odgovaraju stabilne veze i porodični život tako da nisu skloni menjanju partnera. Jednom kad odluče da budu sa nekim, trudiće se da veza uspe i traje. Kao zemljani znak, uglavnom su razboriti i znatno skloniji logičnom promišljanju nego burnim emocijama. Ako misle da veza može da se spasi, vraćaju se i rade sve da je spase.

1. Strelac


Slobodni duhovi, nagli, strastveni, iskreni do boli. Strelci nisu baš rođeni za duge i postojane veze. Ali jednom kad nađu ljubav života, ništa ih ne može da spreči da sa tobom osobom budu zauvek. Ako i raskine, osoba rođena u znaku Strelca se vraća svom partneru.