in

NEMOGUĆE LJUBAVI ZODOJAKA: 14 PAROVA ČIJA SE VEZA UVIJEK NESRETNO ZAVRŠI

7. Bik i Vodolija Bik i Vodolija imaju jako male šanse da postanu pravi par. Oba ova znaka su veoma određena u tome kako žive svoj život i teško će se žrtvovati zarad drugog tako da su na neki način osuđeni na propast čak i pre nego što i pokušaju da uđu u vezu. Vodolije […] More

7. Bik i Vodolija

Bik i Vodolija imaju jako male šanse da postanu pravi par. Oba ova znaka su veoma određena u tome kako žive svoj život i teško će se žrtvovati zarad drugog tako da su na neki način osuđeni na propast čak i pre nego što i pokušaju da uđu u vezu. Vodolije su otvorene osobe, slobodnog duha, koje kroz život idu brzo i nepredvidljivo.

Bikovi, s druge strane, vole stabilnost i mogu biti i pomalo posesivni pa je lako pretpostaviti zašto ovakav spoj ne funkcioniše. Vodoliju neće zanimati Bikova potreba da ih smiri i skrasi na jednom mestu, dok se Biku ne dopada činjenica da Vodoliju ne može da kontroliše kao i to što nisu sigurni u vernost partnera.

6. Riba i Lav

Riba i Lav ne mogu da se slože po mnogim pitanjima. Dok Lav sanja velike snove i spreman je da učini nešto i da ih ostvari, Riba najčešće samo sanjari o stvarima za kojima žudi nego što će preuzeti bilo šta da svoje žudnje i ostvari. Lavu je to dosadno i veoma frustrirajuće pogotovo kada se sanjarenje pretvori u mrzovolju, a ovu osobinu Ribe Lav može da tumači i kao slabost i manjak snage.

Lav traži puno pažnje što može činiti da se Riba oseća neprijatno. Lav voli da stvari istera na čistac dok je Riba spremna da sedi i da se guđi u svojim emocijama tako da je ovo prilično težak spoj.

5. Strelac i Jarac

Strelca najčešće krasi veoma opuštena i zabavna ličnost koja je kontantno u potrazi za dobrim provodom. Jarac, s druge strane, je više na zemlji kog ponekad uhvate i mračne strane ili melanholično raspoloženje. Kako su njihove bazične emocije toliko različite, oni se prosto ne razumeju.

Strelac shvata da je Jarac suviše težak da bi s njim proveo dobre trenutke, a Jarac često Strelca posmatra kao suviše napornog i ponekad i detinjastog da bi shvatio njegov pogled na život. U nekim situacijama ovo dvoje mogu osećati privlačnost različitosti jer su oboje sposobni da balansiraju intenzivno i suprotno ponašanje, ali često vide i negativne strane partnera na kojima se ne može raditi.

4. Vodolija i Škorpija

Vodolija i Škorpija imaju tendenciju da preuveličavaju stvari pa njihov odnos može biti prilično intenzivan. Škorpija ima tendenciju da dostigne određeni komfor i posvećenost u romantičnoj vezi dok je Vodolija avanturista koji traži uzbuđenja čak i van veze. Problem je u tome što napeta Škorpija može biti teška za Vodoliju koja može osećati posesivnost iako traži prostor.

Teško im je i da zamisle kako nešto može da funkcioniše kada ne mogu da rade ono što žele da rade. Iako je dobro imati svoj život u vezi, važno je zapamtiti da ste i dalje u vezi. Ovo je tip veze posle koje će se partneri verovatno mrzeti i najverovatnije neće ostati nikakav oblik prijateljstva izglađenog na pepelu propale romanse.

3. Riba i Blizanci

Kombinacija Riba i Blizanci često počinje nekom vrstom ludačke privlačnosti koja brzo izbledi kada shvate da nisu na istoj talasnoj dužini. Blizanci osećaju potrebu za slobodom u životu i ako iko pokuša da ih zaustavi i ograniči upadaju u zamku dosade. Riba, s druge strane, voli stabilnost i posvećenost i najčešće traži bajkovitu romansu za ceo život. Oni prosto ne vide istim očima srećan život. Ovo dvoje mogu čak teško u da se prepoznaju jer im je pristup potpuno različit. Blizancima Riba prosto može da bude potpuno nezanimljiva u krevetu jer Riba često traži jednog životnog partnera dok su Blizanci potpuno otvoreni po tom pitanju.

2. Devica i Blizanci

Ovaj spoj može biti komplementaran, ali verovatno je da će jedno drugo užasno nervirati. Devica je veoma praktična dok je očigledna dvostruka ličnost Bliznca za Devicu neshvatljiva. Blizanci žive potpuno bezbrižno i otvoreni su za promene dok Devica organizovano planira svoj život i u tome uživa. Dok Blizanci potpuno pozitivno posmatraju svoj način života i ne vide ništa loše u svom ponašanju, Devica misli da oni ne mogu da se odluče i da s drže plana. Ovo dvoje se ni u fizičkom odnosu ne mogu poklopiti jer su Blizanci otvoreni za eksperimentisanje dok je Devica stidljiva i osetljiva. Blizanci imaju izraženu mušku energiju bilo kog da su pola, dok Device obeležava ženska energija.

1. Ovan i Rak

Ljubavni spoj Ovna i Raka nije baš najsrećniji. Iako ovo dvoje nisu u potpunosti različiti, njihova veza se završava katastrofom. Ovan je često onaj ko je hladan, dok je Rak osetljiv. Ovan je definitivno pogrešan partner u ovoj kombinaciji. Ovnovima nedostaje otvorenost u emocijama što Raku, koji je u konstantnoj potrazi za potvrdom ljubavi i privrženošću svog partnera, teško pada.

Ipak, ne treba da zavara čvrsta maska Ovna jer Ovan to čini zato što se plaši da ne postane suviše emotivan i ranjiv dok Rak nema problem sa izražavanjem emocija. Možda uz nekoliko pokušaja Rak može da uspe da probije čvrstu masku Ovna. Ipak, ni jedna veza ne bi trebalo da traži baš toliko mokutrpnog pola pa su ovo dvoje najčešće i pre početka osuđeni na propast.