in

NE MOGU SE OČIMA: 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU NAJVEĆI SUPARNICI

S nekim ljudima se jednostavno ne slažeš i često se svađate? Možda je tome kriv horoskopski znak! Određeni karakteri se jednostavno ne podnose! Različiti su i često započinju diskusije. Ti se znakovi stalno nalaze u nekoj međusobnoj borbi i takmičenju pa se smatraju suparnicima. Ako su ti ove situacije poznate, možda je reč o različitim […] More

S nekim ljudima se jednostavno ne slažeš i često se svađate? Možda je tome kriv horoskopski znak!

Određeni karakteri se jednostavno ne podnose! Različiti su i često započinju diskusije. Ti se znakovi stalno nalaze u nekoj međusobnoj borbi i takmičenju pa se smatraju suparnicima. Ako su ti ove situacije poznate, možda je reč o različitim zvezdanim karakteristikama…

6. Ovan i Ovan

Kad se sretnu dve žene rođene u znaku Ovna, brzo može planuti požar. Obe su tvrdoglave i „sudaraju se nemilice“. Ovan ne zna da prizna kad pogreši ili kad je uradio nešto loše. Za to su previše ponosni. Zbog svega toga je teško sprečiti borbu između dva Ovna.

5. Ovan i Vaga

Vaga ima sanjiv karakter i pogled na svet, a i slobodnog je duha. Ovan je kompletna suprotnost – živahan je i voli da ima sve pod kontrolom. Kad se susretnu, ne mogu nikako pomiriti svoje različite poglede na svet i život.

4. Bik i Lav

Horoskopski znakovi Bik i Lav nisu dobar prijateljski par. Premda čak u ljubavi mogu da pronađu zajednički jezik, prijateljska veza često je povezana sa svađom. Nikako se ne mogu složiti i uvek imaju različita mišljenja.

3. Blizanci i Blizanci

Dva Blizanca će se u prijateljskoj vezi međusobno izludeti. Zbog sličnih karaktera brzo započnu žučnu diskusiju i sukob. Blizanci se bolje slažu s drugim horoskopskim znakovima.

2. Rak i Riba

Ova dva osetljiva znaka obično se dobro slažu s puno ljudi. Međutim, kombinacija Raka i Ribe brzo može da završi svađom, jer se oboje ne smatraju međusobno ozbiljnima.

1. Škorpija i Vodolija

Škorpije i Vodolije su potpuno različite osobe pa se zbog toga ne razumeju naročito dobro. Škorpija voli da ima sve pod kontrolom, dok je Vodolija mnogo opuštenija. Moćna ličnost Škorpije čini blagu i nežnu Vodoliju ugroženom, pa ova dva horoskopska znaka brzo postanu suparnici.