in

NE MOGU SI POMOĆI: KOJI ZNAK HOROSKOPA SE NABACUJE DRUGOJ I KAD JE U VEZI

Koketiranje je društveno ponašanje koje obično upotrebljavamo za interakciju s osobama koje nas privlače. Neke osobe su više ekstrovertirane, a neke su introvertirane, ali većina takvog ponašanja događa se na podsvjesnoj razini i obično bez ikakve verbalne komunikacije. Pogledajmo kako 12 znakova pokazuju kada im se neko sviđa i identificirajmo njihov tajni način koketiranja. Možda sljedeći […] More

Koketiranje je društveno ponašanje koje obično upotrebljavamo za interakciju s osobama koje nas privlače. Neke osobe su više ekstrovertirane, a neke su introvertirane, ali većina takvog ponašanja događa se na podsvjesnoj razini i obično bez ikakve verbalne komunikacije.

Pogledajmo kako 12 znakova pokazuju kada im se neko sviđa i identificirajmo njihov tajni način koketiranja. Možda sljedeći put budete vidjeli svoju interakciju s njima iz druge perspektive.
Znakovi koketiranja!

Ovan

Ovan je obično ekstrovertiran i želi vam reći da ste u igri. Najčešće će vam se prvi javiti ako nema drugačiju strategiju za vas. Prije ili kasnije sve će se otkriti. Općenito, njegov interes neće proći nezapaženo.

Bik

Bik je više introvertiran kada se radi o koketiranju. Obično se malo više angažira oko osobe koja mu se sviđa nego oko drugih ljudi. Tražite znakove neverbalne komunikacije, gleda li vas više nego obično, pokušava li se šaliti s vama kako bi privukao pozornost? Vjerujte mi, pojam “Ja pripadam tebi, ti pripadaš meni” će se otkriti, ali pokušajte biti strpljivi, a kad kažem, strpljivi, mislim vrlo strpljivi.

Blizanci

Kakva je to buka? O da, to je glasni Blizanac na uglu i on priča o plivanju, a to je vaš omiljeni sport. Zatim o Shakespeareu, vi ste o njemu pisali disertaciju. Da, u pravu ste, ovo nije slučajnost. On vas je istraživao! Izvrstan je u koketiranju i sada pokušava privući vašu pažnju. Kažem – krenite u napad!

Rak

Rak je suptilniji kada koketira, pokazat će zanimanje za vas raspitujući se o vašem svakodnevnom životu i zdravlju, o vašoj majci, ocu, sestri i bratu …On je najslađi u zodijaku, stog vas molimo da se dobro brinete o njemu.

Lav

Upoznala sam tipa prošlu sedmicu i odveo me u jedan lijepi restoran i kupio mi je cvijeće. Zatim me odveo me kafić koji ima ogromnu listu čekanja da popijemo šalicu kave. Da, imate pravo, to je Lav.
Obično je mnogo velikodušniji nego šta je normalno prema onima koji ga zanimaju, napravit će performans samo za vaše oči.

Djevica

Primijetite male stvari! Djevica je duboko praktična, s malim praktičnim stvarima pokušat će vam olakšati život i očekuje od vas da ih primijetite. Kada ste s Djevicom u društvu, primijetit će sve detalje – s kim razgovarate, šta nosite, kako mirišete i sve to kako bi bila sigurna da se uklapate u njen plan. Ako učinite vaš život boljim, sigurno ćete to učiniti i s njenim životom.