in

NIJE RAK, A NIJE NI ŠKORPIJA: OTKRIVAMO KOJI JE NAJLJEPŠI ZNAK ZODIJAKA

Jarac Jarčevi poseduju elegantan i dug vrat, široka ramena i jake su konstitucije. Obično su niže i srednje visine, a oči su često upadljive. Imaju uvučenu bradu i lep osmeh. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da izgledaju vulgarno. Vodolija Vodolije su obično srednje visine ili niske i imaju punije lice i svetliju nijansu […] More

Jarac

Jarčevi poseduju elegantan i dug vrat, široka ramena i jake su konstitucije. Obično su niže i srednje visine, a oči su često upadljive. Imaju uvučenu bradu i lep osmeh. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da izgledaju vulgarno.

Vodolija

Vodolije su obično srednje visine ili niske i imaju punije lice i svetliju nijansu kože. Nakon tridesete mogu da imaju problema sa težinom. Obično imaju manje ruke i noge, ali veoma lepe noge. Njihove oči su lepe i imaju velike usne. Pripadnici ovog znaka ne daju veliki značaj odeći.

Ribe

Odlikuje ih predivna nijansa kože, meka koža i fine crte lica, koje je obično okruglog ili ovalnog oblika. Ribe imaju jaku i gustu kosu, dok su njihove oči najlepša stvar koju imaju. Gornji deo tela je obično manje izraženiji od dnonjeg dela tela koje je zaobljeno i široko.