in

NIKAD ŽENA, UVEK LJUBAVNICA: 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U KOJIMA SU ROĐENE NEVERNICE

Zbog svog stava, karaktera i životne filozofije, sledeći horoskopski znaci su često u ulozi “drugih žena” 6. Vodolija Ovaj znak gleda na život previše slobodno i nekonvencionalno. Vodolije smatraju da je ” sve pošteno u ljubavi i ratu”, čime opravdavaju svaku svoju moralnu dilemu. Dakle, pripadnici ovog znaka često neće moći da obuzdaju strast, jer […] More

Zbog svog stava, karaktera i životne filozofije, sledeći horoskopski znaci su često u ulozi “drugih žena”

6. Vodolija

Ovaj znak gleda na život previše slobodno i nekonvencionalno. Vodolije smatraju da je ” sve pošteno u ljubavi i ratu”, čime opravdavaju svaku svoju moralnu dilemu. Dakle, pripadnici ovog znaka često neće moći da obuzdaju strast, jer ih ona ipak najviše pokreće u životu.

5. Škorpija

Škorpija je sama sebi najvažnija. I ne, nikako nije reč o sebičluku već o potrebi da zadovolje sve svoje ciljeve, pa makar time prekršili neka pravila. Samim time, vođeni željom za osvajanjem, ovi znaci lako mogu uplesti u avanture, i to one u kojima ostvaruju vezu sa zauzetim muškarcem.

4. Ovan

Iako Ovnovi veoma dobro rezonuju ispravne i neispravne stvari, oni često dovode sebe u razna iskušenja. Kada se pred njima nađe dobar „plen” koji uspe da poljulja njihov život, često će pristati na sve. Njihova sebičnost i želja za osvajanjem i dominacijom, ogleda se u tome da će Ovan lako ući u zabranjenu vezu. Ipak, pozicija druge žene im neće dugo odgovarati, te će partner uskoro morati da pravi izbor.