in

NIKADA NEĆE BITI SVAČIJA: SAMO VEOMA POSVEĆENO SRCE MOŽE DA VOLI ŽENU U OVOM ZNAKU

U svemu tome ima samo zrno istine; verujte da je ona koju volite retka koliko god je to moguće biti; njeno srce vlada svime i ona će to pokazivati bez pardona. Neće čeznuti za dvorcem na brežuljku već za kolibom u šumi, tako da može sedeti kraj reke i slušati lekcije sa sve četiri strane […] More

U svemu tome ima samo zrno istine; verujte da je ona koju volite retka koliko god je to moguće biti; njeno srce vlada svime i ona će to pokazivati bez pardona. Neće čeznuti za dvorcem na brežuljku već za kolibom u šumi, tako da može sedeti kraj reke i slušati lekcije sa sve četiri strane sveta.

Treba joj upravo onoliko da održi jednostavan život, jer Lav zna da bogatstvo leži u sporim, skromnim trenucima smeha i razumevanja stvari.

Osećaće se kao kraljica ako se vratite iz šetnje po šumi s rukama punim divljeg cveća i ako je odvedete da posmatra zvezde, posvetiće svoje srce vama i samo vama. Ona se bori sa svojim egom i s godinama koje ostavljaju trag na njenom telu, kao što to vreme obično čini, naučila je kako da pleše s ispravnim glasom koji je ponekad teško čuti.

Lav je pun ponosa – nemojte taj ponos zameniti s nečim što nije najviši oblik integriteta; ona će preferirati tihe noći u odnosu na bučne i biće najsrećnija sklupčana uz knjigu, jer u stranicama knjige je njen početak života.

Lavica će sve što radi raditi svim srcem, jer ona cvate kada vidi harmoniju elemenata koji se susreću i zaljubljuju – i želeće da vi pronađete nove načine kako bi se ona i dalje zaljubljivala u vas. Ona je tvrdoglava – ali je ljubazna, a njeno saosećanje dopire do najskrivenijih kutaka na Zemlji. U svom srcu ona nosi sve: radost i tugu, smeh i suze.

Koliko god želi da obmotate svoje ruke oko nje i držite je, jednako treba duge trenutke za sebe, jer Lav oseća toliko duboko da se povremeno pita je li to blagoslov ili prokletstvo.

Stoga da bi voleli Lava prvo morate voleti sebe; pustite da prostor u vašem zajedništvu bude kao more i u njenom ritmu naučićete značenje vike srca.