in

OD NJIH NE OČEKUJTE POMOĆ: OVO SU NAJVEĆE CICIJE U HOROSKOPU

Svaki znak ima različit odnos prema novcu. Ovan Impulsivni Ovnovi prema novcu imaju prilično detinjast odnos. Često ispunjavaju svoje ekstravagantne hirove, a kada ih uhvati “napad” darežljivosti, onda troše na sve strane, kupuju sebi i drugima poklone, ostavljaju pozamašne bakšiše u kafanama i sl. Srećom, novac se “lepi” na njih, pa su zato i česti […] More

Svaki znak ima različit odnos prema novcu.

Ovan

Impulsivni Ovnovi prema novcu imaju prilično detinjast odnos. Često ispunjavaju svoje ekstravagantne hirove, a kada ih uhvati “napad” darežljivosti, onda troše na sve strane, kupuju sebi i drugima poklone, ostavljaju pozamašne bakšiše u kafanama i sl. Srećom, novac se “lepi” na njih, pa su zato i česti dobitnici igara na sreću. Čak i kada nemaju novca, ostavljaju utisak da ga imaju dovoljno.

Bik

Bikovi su hedonisti po prirodi. Vole luksuz, dobru hranu, kvalitetnu odeću, lepo uređen dom, skupe parfeme… Zato vredno rade i lakše im je da odreknu slobodnog vremena, nego da sebi uskrate sitna (ili krupna) zadovoljstva.

Blizanci

Često pozajmljuju novac od prijatelja, rodbine i uvek su u dugovima, osim ako im podznak nije u nekom zemljanom znaku. Umeju da budu hiroviti i troše na nepotrebne stvari. Rasipaju novac na jeftine, nepotrebne sitnice.

Rak

Rakovi ističu da im do novca nije stalo. Pre će odabrati posao koji je dobro plaćen, nego onaj u kojem uživaju. Žene Rakovi do velike svote novca dolaze preko ljubavnog ili bračnog partnera.

Lav

Lavovi su velike trošadžije. Čim im legne plata, naći ćete ih u prvoj poslastičarnici, knjižari, sportskim prodavnicama… Velikodušni su, često izvode partnera i prijatelje na večeru, kupuju deci gomilu poklona, a onda kukaju kako su previše potrošili.

Devica

Skromne i Device vole glamur i za ostvarenje svojih želja štede koliko god je potrebno. Imaju sreće, pa im nije teško da pronađu novi posao kad zatreba. Vole da troše na prijatelje, često časte u restoranima i kafićima i nikad neće zažaliti zbog toga. Device jako dobro znaju u šta ulažu, iako to rade intuitivno.

Vaga

Vage vole novac i najčešće ga troše na putovanja, kozmetičare, garderobu, i ugodne izlaske u kojima uživaju. U stambeni prostor ne ulaže toliko puno, teži funkcionalnosti, a ne glamuru.

Škorpija

Škorpije vole rizik, a novac doživljavaju kao rulet i uzbuđuje ih što nikad ne znaju da li će biti na gubitku ili dobitku. Novac im podiže adrenalin, pa nije ni čudo da je ovo najčešći znak među uspešnim biznismenima. Nisu sebične – uživaju da usrećuju ljude koje vole, pa će im pokloniti bar neku sitnicu.

Strelac

Ne postoji znak koji je u stanju više da zabrlja sa novcem i bolje da se snađe od njega. Oko sebe uvek ima ljude koji mu pomažu, iako ništa ne traži. Ako želi, može da zaradi čitavo bogatstvo. Ipak, novac mu nije na listi prioriteta. Ako dobije na lutriji, verovatno ćete ga naći za šankom kako časti.

Jarac

Štedljivi Jarčevi vredno rade, a novac nikad ne rasipaju. Ulagaće u nekretnine, obrazovanje i neke trajne vrednosti.

Vodolija

Ovo je znak za koji nikada nećete biti sigurni da li ima ili nema, a vrlo verovatno ni sama Vodolija to ne zna da proceni. I kada nemaju novca to se nikada neće primetiti. Darežljive su prema deci i prijateljima.

Ribe

Neki pripadnici ovog znaka znaju da odu u drugu krajnost i žive skromno samo da ne bi morali previše da rade. Često igraju igre na sreću, a posao ne biraju prema sopstvenom komforu.