in

OTKRIJ PREVARU PRIJE NEGO ŠTO TI SE DOGODI: OVAN VARA KAD NESTANE UZBUĐENJA U VEZI, LAV ZBOG DRAME

Nemoj meni pričati te priče, ja nisam onaj tip žene koja slijepo vjeruje muškarcima. Meni možeš lagati, ali me ne možeš slagati. Ja sam ona koja naplati sve, za svaku prije nje. Iako nijedan astrološki znak nije skloniji neveri od bilo kog drugog, uvek postoje nagoveštaji mogućih iskušenja u životu partnera. Slede korisni saveti kako […] More

Nemoj meni pričati te priče, ja nisam onaj tip žene koja slijepo vjeruje muškarcima. Meni možeš lagati, ali me ne možeš slagati. Ja sam ona koja naplati sve, za svaku prije nje.

Iako nijedan astrološki znak nije skloniji neveri od bilo kog drugog, uvek postoje nagoveštaji mogućih iskušenja u životu partnera. Slede korisni saveti kako da ih opazite i eliminišete.

Ovan

Ako se energični Ovan odluči za prevaru, to će vrlo biti zbog nedostatka uzbuđenja u vezi. Ovnovi su sportski tipovi koji su uvek spremni za akciju i ako ne možete da izdržate njihov tempo može se dogoditi da nastave da rade neke stvari bez vas. Ovnovi takođe imaju i ego koji zahteva puno tetošenja, pa vam preporučujemo da ih obasipate fizičkom nežnošću i redovno obnavljate osećaj zaljubljenosti.

Bik

Bikovi su vrlo odani znakovi, pa će varati samo ako misle da im partneri nisu dovoljno predani. Bikovi su takođe vrlo puteni, pa ih je moguće odvesti na pogrešan put i obećanjem zadovoljstva. Bikove ćete usrećiti ako im pokazujete koliko ih volite, s puno intimnih trenutaka, pripremanjem omiljenih jela i malim ljubavnim porukama.

Blizanci

Nemirnim Blizancima treba intelektualno podražavanje kako bi ostali povezani s partnerom. Najlakše ih je zapričati. Ako vas Blizanac prevari, verojatnije se radi o zaluđenosti, a ne o fizičkoj privlačnosti. Dakle, moguće su internet preljube koji naginju korišćenju mašte. Blizance sprečiti da odlutaju i zadržite ih samo za sebe stvarima koje će ih terati na razmišljanje i se*si razgovorima.