in

OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: OVO JE ČUVAR TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

Svakim znakom Zodijaka vlada određeni anđeo ili arkanđeo. Anđeli Zodijaka pomažu nam da razumijemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu na našem životnom putu, u osobnom razvoju i životnoj svrsi. Zašto smo se rodili baš u tom znaku i čemu nam on “služi”, kakve nam prirođene vrline i osobnost daje? Anđeli Zodijaka to će vam […] More

Svakim znakom Zodijaka vlada određeni anđeo ili arkanđeo. Anđeli Zodijaka pomažu nam da razumijemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu na našem životnom putu, u osobnom razvoju i životnoj svrsi.

Zašto smo se rodili baš u tom znaku i čemu nam on “služi”, kakve nam prirođene vrline i osobnost daje? Anđeli Zodijaka to će vam protumačiti i pomoći da iskoristite svoje prirođene vrline i surađujete s energijama koje su vam dane, a s njima možemo komunicirati kao s ostalim anđelima i arkanđelima…

Horoskopski znak govori o našim prirođenim vrlinama

Kada dođe vrijeme da se ponovno rodimo na Zemlji (inkarniramo), imamo priliku izabrati zvjezdani znak za koji smatramo da je najprikladniji za učenje lekcija koje moramo svladati. Pri odabiru imamo vodstvo i pomoć. Rečeno nam je koje su lekcije za nas važne, a zatim dobivamo pomoć kako bismo odlučili koja je najbolja za naš rast.

U tom nam je trenutku rečeno za zvjezdani znak koji će biti od najveće koristi za naše određeno iskustvo učenja, uključujući i zamke kako ih doživljavamo kad se inkarniramo.

Anđeli Zodijaka mogu nam pomoći da razumijemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu u našem životnom putu i svrsi. On nam govori o našim prirođenim vrlinama i osobnosti.

Ovan – arkanđeo Kamuel

Arkanđeo Kamuel nadgleda znak Ovna, dajući mu osobine asertivnosti i samopouzdanja.

Kamuel vlada planetom Marsom, znakom Ovna i utorkom.

Horoskopski Ovnovi prilično su otvoreni, impulzivni su i puni ideja. Entuzijastični su i često dramatični, vole izazove.

Ovan ima dominantnu osobnost – ali time često skriva osjećaj nekompetentnosti i nesigurnosti. Ovan se često može predstavljati kao zabavan, ali duboko u sebi nije baš samopouzdan, tako da može djelovati nesigurno.

Ovan nema strpljenja za detalje i lako se naljuti, no njegova je ljutnja kratkog vijeka i ne zamjera dugo. Ovan eksplodira u trenutku, ali se već u sljedećem trenu ne sjeća zašto se naljutio.

Bik – arkanđeo Haniel

Arkanđeo Haniel vlada znakom Bika te mu daje osobine pouzdanosti i praktičnosti.

Haniel vlada planetom Venerom, znakom Bika i petkom.

Bik je zemljani znak koji jednako voli tjelesnu i materijalnu utjehu. Uživa u luksuzu, ljepoti i kvaliteti te u svemu što zadovoljava osjetila.

Kad nešto odluči, uložit će svu energiju kako bi ostvario postavljene ciljeve. Jedna od njegovih glavnih karakteristika je tvrdoglavost, koja u mnogim slučajevima radi protiv Bika jer ne zna popustiti ni onda kad je očito da bi to bilo pametnije.

Bikovi su usklađeni s prirodom i vrlo su praktični. Lekcija koju moraju naučiti je strpljenje.

Po prirodi naginju stabilnosti i sigurnosti, ali moraju paziti da ne postanu zarobljenici materijalnog svijeta.

Blizanci – arkanđeo Rafael

Horoskopski znak Blizanaca nadgleda arkanđeo Rafael. To rođenima u znaku Blizanaca daje osobine prilagodljivosti i društvenosti.

Arkanđeo Rafael jedan je od glavnih anđela iscjeljenja i ima sposobnost voditi iscjelitelje, alternativne i konvencionalne.

Arkanđeo Rafael vlada planetom Merkurom i srijedom te je odgovoran za istok.

Blizanci se ponekad doimaju kao dvije različite osobe.

Često su pametni i nadareni, a um je njihov najjači alat. Imaju veliku potrebu za raznolikošću zbog čega često rasipaju energiju, pa su ponekad nervozni i iscrpljeni. Žedni su znanja i beskrajno znatiželjni. Oni su skupljači informacija, ali ih ne dijele olako s drugima.