in

OTKRIVAMO VAM 3 VELIKE HOROSKOPSKE TAJNE VAGE KOJE MALO KO ZNA

Vaga je poznata kao znak Zodijaka koji ima visoko razvijene logičke sposobnosti te ume pravilno i pošteno da rasuđuje. Međutim, toliko je toga drugog što je nepoznato o Vagama, a važno je za bolje razumevanje i stvaranje celovite slike o sedmom po redu horoskopskom znaku. Vaga teži ka dugim i značajnim vezama. Retko kada će […] More

Vaga je poznata kao znak Zodijaka koji ima visoko razvijene logičke sposobnosti te ume pravilno i pošteno da rasuđuje. Međutim, toliko je toga drugog što je nepoznato o Vagama, a važno je za bolje razumevanje i stvaranje celovite slike o sedmom po redu horoskopskom znaku.

Vaga teži ka dugim i značajnim vezama.

Retko kada će osoba u znaku Vage ostvariti niz kratkih veza koje nisu vodile nečemu smislenom. Vage su spremne da budu strpljive i sačekaju pravu osobu. Ne očekujte da će ih osvojiti prva osoba koja naiđe i pokaze interesovanje.

Vaga ima izuzetnu moć opažanja.


Čest je slučaj da Vaga zna mnogo više nego što pokazuje. Razlog je u tome što osobe u znaku Vage neprekidno posmatraju svet oko sebe i “prave beleške” u glavi o svemu što vide. Oni su ti koji će se setiti stvari koje je neko drugi zaboravio ili prevideo. Imaju sposobnost da čitaju nečije misli i namere i pre nego što su izrečene.

Vaga ume da bude nepredvidljiva.


Nije uvek sve u balansu kada je Vaga u pitanju. Kako je Vaga vazdušni znak, ona ponekad može biti dosta nepredvidljiva. Dogodiće se da mislite kako ste potpuno shvatili osobu koja je u znaku Vage, a da odmah zatim ona uradi nešto što nikada ne biste očekivali. Ipak, ta nepredvidljivost i spontanost pobrinuće se da vam nikada ne bude dosadno u društvu Vage.