in

OTKRIVAMO VAM U ČEMU STE BAŠ GROZNI: VODOLIJE KASNE SVUDA, ŠKORPIJE BAŠ NAJGORI

Uzeti na znanje: ovo je parodija 🙂 Ovo nije ozbiljna studija astrologije, iako su značenja ispod uistinu izvučena iz osobina različitih znakova. Ovan (21. ožujka – 19. travanj) Vi ne samo da ste arogantni i svađalački nastrojeni, vi ste također vrlo kruti i dogmatični. Poput udava koji guši svoj plijen svojim neumornim smrtnim zahvatom; vaš […] More

Uzeti na znanje: ovo je parodija 🙂 Ovo nije ozbiljna studija astrologije, iako su značenja ispod uistinu izvučena iz osobina različitih znakova.

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)


Vi ne samo da ste arogantni i svađalački nastrojeni, vi ste također vrlo kruti i dogmatični. Poput udava koji guši svoj plijen svojim neumornim smrtnim zahvatom; vaš ego izbjegava biti povrijeđen po svaku cijenu, čak i ako to znači otuđenje od svih oko vas.

Ne postoji smislena rasprava s Ovnom. Vama nisu potrebne činjenice i empatija, to bi samo ometalo vaše razmišljanje. Ne, nakon što vi nešto odlučite, nema toga što to može promijeniti.

Kada niste zauzeti iritiranjem drugih svojom arogancijom i “pameću”, provodite mnogo vremena upuštajući se u nepromišljena, impulzivna i nedisciplinirana ponašanja. Kada neki projekt treba biti dovršen, vi ga ostavljate drugima da ga dovrše i bezbrižno krećete u sljedeću avanturu.

Vi ste osoba koja čini da ured bude zaista prekrasno mjesto – kada ga napustite.

Bik (20. travanj- 20. svibanj)


Vaš tendencija ugađanju samom sebi i lijenosti je doista zbunjujuća. Vjerujete da vam svijet duguje nešto, ali nedostaje vam motivacija da zapravo nešto učinite po tom pitanju. Vaša posesivnost i materijalistička priroda često vam izaziva ljubomoru na druge ljude, posebno na one koji zapravo ostvaruju ono što vi želite.

Vaša posesivna priroda i sklonost ljubomori vas čini sklonim uhođenju i jednostavno ne znate prihvatiti “ne” kao odgovor.

Također, imate tendenciju biti nepristojni. Još jedan razlog zbog kojeg mnogi od vas žive u majčinom podrumu i u odrasloj dobi.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)


Vi ste vrlo nervozna osoba kojoj nedostaje sposobnost donošenja odluka. Vaša nesposobnost da se usredotočite nije samo neugodna, zbog nje propuštate razne prilike u životu, što je čudno s obzirom koliko vrednujete površne stvari koje smatrate statusnim simbolima.

Blizanci su prirodno inteligentni, ali lako im sve dosadi, što je zapravo samo loš izgovor za biti čudan i neodređen. Nered stvarate gotovo s neograničenom energijom. Nitko ne može stvoriti kaotičan radni prostor s toliko entuzijazma kao vi.

Vaša dualna osobnost stvara bipolarno raspoloženje koje nema nikakvog smjera i intenzivnu tjeskobu. Drugim riječima, vi ste jako razdražljivi, a većina ljudi misli da ste ludi.