in

OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA U KREVETU PRAVE MAGIJU

Dovoljno je da ova dva znaka sede jedan pored drugog i već se u vazduhu oseća neverovatna se*sualna energija. Njoj je vrlo važan partnerov užitak pa će se jako truditi da ga se*sualno zadovolji. Oba znaka su vrlo maštovita i spremna na isprobavanje novih stvari, pa će njihov odnos biti prožet uzbuđenjima. U intimnom odnosu […] More

Dovoljno je da ova dva znaka sede jedan pored drugog i već se u vazduhu oseća neverovatna se*sualna energija.

Njoj je vrlo važan partnerov užitak pa će se jako truditi da ga se*sualno zadovolji. Oba znaka su vrlo maštovita i spremna na isprobavanje novih stvari, pa će njihov odnos biti prožet uzbuđenjima.

U intimnom odnosu s Vagom, Vodolija je nadmoćna i vodi glavnu reč.

Vagi je središte se*sualnosti u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, se*s s njima može da bude divlje iskustvo. Traže uverljive i vešte partnere koji će ih sigurno dovesti do vrhunca. Vage obožavaju zavođenje.

Najzadovoljnije su ako zagrljaje prati i puno izgovorenih reči. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dela leđa. Vodolija ne zna Vagi da kaže “ne”.

Ljubavna kombinacija Vodolija i Vaga, ima šanse za uspeh ali je neophodna međusobna sveća obostrana spremnost na kompromise u ljubavi kako bi se dostiglo harmonično stanje i na emotivnom nivou.

Nisu ljubomorni po prirodi, ali su druželjubivi i vole da flertuju, pa se to nekad i loše protumači. No oni se mnogo ne obaziru na to.