in

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NAJDUBLJE VJERUJE U DOBROTU LJUDI

Ona čezne za partnerom, to je večna želja njenog srca, ali ako ćete je voleti, morate je potpuno voleti. Ona je – Vaga! Vagi je potreban prostor; ona treba slobodu da bude onakva kakva jeste u bilo kom trenutku. Ona vam nikada neće reći odmah nešto kritično, umesto toga će čekati dok pravi spektar reči […] More

Ona čezne za partnerom, to je večna želja njenog srca, ali ako ćete je voleti, morate je potpuno voleti.


Ona je – Vaga!

Vagi je potreban prostor; ona treba slobodu da bude onakva kakva jeste u bilo kom trenutku. Ona vam nikada neće reći odmah nešto kritično, umesto toga će čekati dok pravi spektar reči ne zazvuči istinito u njenom srcu.

Čak i tada, možda bi vam mogla napisati pismo. Budući da je intenzitet njenih osećanja veliki, to može postati pravi zadatak. Ona voli reči. Ona voli magiju koju one poseduju, način na koji je mogu osloboditi.


Dakle, ako volite Vagu, shvatite da su reči važne, oni su potezi četkice njenog srca. Ona ne laže i ne hvali se, ona nije dobra u tome. Vaše reči upućene njoj nikada ne smeju biti isprazne. Prezire neispunjena obećanja.

Ona je umetnik, ali kako bi mogla preživeti u svetu, ona mora pronaći svoj medij. Njoj trebaju predmeti i zvukovi, mirisi i teksture koje rezonuju s tim mestom duboko iznutra koje kaže: “Da. To je to, sada je sve kako treba.”

Ako volite Vagu, morate znati ovo. Njoj treba njena umetnost, baš kao što vama treba vazduh. Ona traži tišinu.

Vaga će voleti svoje telo. Ona će mrzeti svoje telo, takođe. Ali, vi ga morate ga voleti. Morate je pogledati u oči i smešiti se.

Pomerite joj kosu s lica, tako da je možete bolje pogledati. Morate dodirnuti svaki delić njene kože kao da je to prvi put da je ikada dodirujete. Ona će žudeti za vašim zagrljajem i venuti bez njega. Njoj treba romansa. Trebaju joj poljupci. Ona će odjuriti daleko da vidi svet i potreban joj je udoban dom u koji će se vratiti.

Ona će plakati. Puno. Ona će plakati i nećete znati šta nije u redu. Neće vam reći šta nije u redu, ne odmah na početku, jer možda neće ni znati. Doći će vreme kada će jednostavno morati da oseti tugu, kada će morati da oseti svu teškoću življenja, čak i kada je oboje ne razumete.

Šta god da je to, ona će to više osećati. Težinu njenih strahova, njene radoznalosti, sve: odgovornost, mržnju, nasilje i nepravdu, lepotu i lakoću, sve to. To je plaši, ali je i zapanjuje.

Dakle, trebaće joj vremena i prostora za istraživanje i ne postoji ništa lepše od Vage kada doživljava svet. Ona vidi magiju gde je drugi ne vide. Njoj treba da veruje u magiju. Ako volite Vagu, morate slaviti; morate slaviti nju, život, sve i ništa. Ako volite Vagu, morate voleti samu suštinu ljubavi.

Tu je delikatna ravnoteža – trajni rat između osećaja žestine i protiv osećaja mekoće i krhkosti. Večni pokušaj pronalaska nemoguće ravnoteže.

Kako bi kompenzovala to što ne poznaje sebe, ona će ugađati svima oko sebe. Ona će gostiti druge i popravljati situaciju dok joj ne počnete zamerati zbog toga; ali ako volite Vagu, morate videti njenu žrtvu, bez obzira na to koliko je destruktivna, kako ona voli.

Njeno srce krvari i na taj način ona pronalazi svoje mesto u svetu koji može biti neljubazan. Vagi je potrebno da je podstaknete na brigu o sebi. Ona nikada neće biti usmerena na svoje potrebe, tako da ćete morati da je naučite toj veštini.

Moraćete da je naučite da stavljanje njene potrebe ispred tuđih potreba nije isto što i sebičnost, jer ona sebičnost prezire. Samoća je plaši. Srce će joj često biti slomljeno.

Osećaće se usamljeno i tužno radi mnogih stvari, ali vi nikada ne smete biti taj koji će ga slomiti u potpunosti.

Ukoliko želite zarobiti srce Vage, to mora biti zauvek. Od Vage nema predanijih partnera, pažljivijih ni angažovanijih.

Nikada je ne smete uzeti zdravo za gotovo, jer će se njeno srce zatvoriti kada oseti neprijatnost, a tada rizikujete da nikada više ne nađete put. Njeno srce zna tajnu svega. Zaštitite ga.

Ona će se ponekada osećati izgubljeno. Biće joj potreban vrući čaj i pokrivač, crno-beli filmovi i tišina.

Neki drugi put, biće joj potrebno društvo. Zabave i ponoćne šetnje i duboki, suludi razgovori.

Njoj je potreban stalni podsetnik da je lepa, voljena, još bolje – obožavana. Njoj je potrebna avantura. Vaga želi autonomiju, ali ne može podneti ni pomisao da bude ostavljena sama. Morate je prihvatiti, čak i njene kontradiktornosti.

Njoj je potrebna odlučnost, iako je sama ne poseduje. Ona će vas iznenaditi spontanošću, a vi ćete se diviti njenoj predanosti. Ali ako ona ima vremena za razmišljanje, svaka odluka će biti teška – bilo da je to odluka gde će jesti, šta će nositi ili koga voleti.

To će vas uništiti, ali morate pokušati da razumete. Za nju ne postoji takva stvar kao što je očigledan izbor.

Voleti Vagu znači voleti samu Ljubav. Ona voli sve što ima veze s ljubavlju: veze, otkrića, bolno srce, zanos, samu ideju ljubavi – to je sve isto. Ona žudi za sigurnošću partnerstva, ali takođe žudi za uzbuđenjem zbog ljubavne nesigurnosti.

Ona želi strast. Ona vidi dobro u gotovo svakoj osobi, ali od partnera zahteva inteligenciju i humor. Nema ništa privlačnije od pameti. Mrzi nesklad, jer se zbog njega oseća ranjivim; ali ako je volite, ne morate se previše brinuti, jer ona veruje u oproštaj i poverenje. Kada se svađate s Vagom, budite sigurni da je svaka svađa za nju kraj svega, a to će je ponekada uništiti; treba da je podsetite da je svaka rasprava prilika za rast – to je početak novog u svemu.

Vaga voli zaljubljenost i moraćete se zaljubljivati u nju iznova i iznova. Ona će zahtevati trajnu evoluciju i inspiraciju. Ako volite Vagu, morate videti dobru nameru koju ona uvek ima u svom srcu; ako ignorišete taj deo nje, uskraćujete joj ličnu istinu. Ona ne može d apreživi bez te istine.

Kad je gruba ili se svađa jer je u pravu – a ona je obično u pravu, jer Vaga je po prirodi pravedna i fer, neosporno morate disati. Tada verujte njenim suzama i rečima, one su iskrene. Ona se previše brine da bi ikada nanela namernu štetu.

Ali ako ste svedok bljeska ljutnje u njenim očima, morate pustiti svoj bes. Nežna, saosećajna Vaga će silno reagovati kada se suoči s licem nepravde. Morate joj dati prostora da bude ratnik kada joj je srce govori da je vreme za borbu. Morate stajati pored nje, diviti se njenoj predanosti i verovati u cilj, videti sve onako kako jeste, manifestaciju najdublje svrhe njenog srca.

Verujte u nju i ona će verovati u vas. Kada je Vaga srećna, ona može preuzeti svet. Potrebna joj je samo prava muzika i smeh. Ali um Vage je nestalan i preplavljuju ga brige. Ona će proučavati vaše izgovorene i neizgovorene reči. Ona će razmišljati o sigurnosti, o značenju svakog dodira ili svađe i kakav značaj će to imati za budućnost; ako volite Vagu, morate je nežno voditi nazad do sadašnjosti, iznova i iznova i iznova.

Vaga cveta u radosnom sadašnjem trenutku. Ona veruje u dobrotu ljudi, u magiju i (pre svega) u sreću do kraja života. Ako volite Vagu, morate verovati u nju zbog svega što ona jeste.