in

OVAN: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI PRAVU I JEDINU LJUBAV SVOG ŽIVOTA

OVAN I OVAN Ako na vreme podele oblasti dominacije, ovo može biti harmonična i skladna zajednica. Ovakvoj harmoniji doprineće i godine partnera kao i zadovoljavajuća materijalna situacija. U vezi Ovna sa Ovnom odnos je pun uzbuđenja i odanosti, mada se, gotovo uvek, dešava da je jedan od partnera u superiornijem položaju. OVAN I BIK Pošto […] More

OVAN I OVAN

Ako na vreme podele oblasti dominacije, ovo može biti harmonična i skladna zajednica. Ovakvoj harmoniji doprineće i godine partnera kao i zadovoljavajuća materijalna situacija. U vezi Ovna sa Ovnom odnos je pun uzbuđenja i odanosti, mada se, gotovo uvek, dešava da je jedan od partnera u superiornijem položaju.

OVAN I BIK

Pošto su u pitanju dve tvrdoglave i isuviše jake ličnosti, ovakava veza mnogo obećava i daje veliku nadu za uspeh,posebno ako je žena rođena u znaku Bika. Bik koji želi materijalnu sigurnost, ali i sačuvano dostojanstvo, često se sukobljava sa Ovnom koji nikada neće oprostiti poraz, a likovaće kada izađe kao pobednik. Ovakvim svojim ponašanjem Ovan će stalno povređivati ponos i dostojanstvo Bika i u, na oko skladnom odnosu, s vremena na vreme sevnuće varnice i dolaziće do svađa.

OVAN I BLIZANAC

Ako je žena u znaku Ovna, ovakva veza bi mogla da uspe, jer ni jedna ni druga strana ne vole mnogo prigovora i pored svađa koje su česte. Ovan, koji želi materijalnu sigurnost sa Blizancem, čije su sklonosti ka materijalnom takođe izražene,u ovakvoj vezi nalazi punu satisfakciju, pa postoji veliki izgled da njihov život prođe u miru i harmoniji.

OVAN I RAK

U ovakvom odnosu Ovan je taj koji je superioran .Postoji velika mogućnost da potpuno uništi, obezvredi, omalovaži partnera i preuzme potpunu dominaciju nad Rakom. Ovakvu vezu je teško održati, jer postoje mnogi razlozi neslaganja.

OVAN I LAV

U slučaju da je žena Lav, a muškarac Ovan veza pruža mnogo mogućnosti za harmoničan i skladan zajednički život. Ovo važi samo pod uslovom da nijedna strana ne pokušava da dominira, već da odnosi među partnerima budu ravnopravni. U slučaju da je žena Ovan, a muškarac Lav izgledi su vrlo mali, možemo reći da je skoro nemoguće da se ova veza održi.

OVAN I DEVICA

Ukoliko postoje zajednička interesovanja, ovakva veza ima velike šanse da uspe, naravno, i pre svega, ako je žena rođena u znaku Ovna. U obrnutom slučaju Ovna često može da iznervira preterana pažnja Device, koja pridaje veliku pažnju sitnicama. Međutim, osobina Device, rezonsko i zdravo gledanje na stvari, takođe, može uticati na disharmoničan odnos i stalne svađe sa Ovnom.

OVAN I VAGA

Ovakav spoj je vatren, strastan, ali i kratkog trajanja. Dok Vaga voli da je uvek uz svog partnera, pa čak u tome i preteruje, Ovan, simbol slobode i nezavisnosti, ne može dugo da trpi takav odnos. Suprotnosti se mogu privlačiti, ali istim intenzitetom i odbijati. Ovo pravilo se može primeniti, kako u odnosu Ovna i Vage, tako i svih ostalih zodijačkih znakova koji se u zodijačkom krugu nalaze nasuprot jedan drugom, odnosno u opoziciji.

OVAN I ŠKORPIJA

Ovaj spoj je idealan za Ovna borca. Stalni takmičarski duh, mnogo zajedničkog i puno zahteva mogu ohladiti Ovna, koji je otvoren i ume da prašta, ali ne i da zaboravlja prevare, dok Škorpija čeka da se osveti za sva poniženja i kritike. Ovakav odnos je pun žestine i strasti, vatrenog seksa.

OVAN I STRELAC

man in gray long sleeve shirt standing on brown dirt road during daytime

Ako paretneri nemaju jako izraženu želju za posedovanjem, a u isto vreme su jake individue, ovaj spoj ima, najviše od svih,  šansi da se održi dugo na obostrano zadovoljstvo. Oba partnera izražavaju potpuno razumevanje i poštovanje, tako da su u stanju da bez ikakvih predrasuda slobodno pomažu jedno drugom.

OVAN I JARAC

Ženu Ovna može odbiti proračunatost Jarca, čiji je jedan od vidova zadovoljstva prestiž u društvu. Jarca može nervirati izazov uvek novog, koji Ovna podstiče na stalna istraživanja i inovacije. Sve u svemu, ove osobe su uskogrude i sitničave, i ova kombinacija ne donosi nikome ništa što bi stimulisalo na zajednički život. Velika razlika između Ovna i Jarca, nije samo na polju intelekta, duha i osećanja, nego i u prirodi ova dva suprotna i dijametralno različita temperamenta. Ovan, plamteće strasti, a Jarac stena, kamen i hladnoća.

OVAN I VODOLIJA

Ovan može biti superioran u odnosu na Vodoliju, i pomalo nestrpljiv što Vodolija sputava i guši. Iz ovakvog odnosa rodiće se niz novih ideja i relizovanih projekata.  Vodolije izmišljaju, Ovan realizuje, ali uz dosta nesuglasica i bez opuštenosti i mira. Kombinacija Ovna i Vodolije ima više izgleda za duži zajednički život od svih ostalih.

OVAN I RIBE

I pored toga što Ovan smatra da su Ribe velike sanjalice, suviše spore, promenljive, kolebljive, neverne, te da ih nikada ne mogu razumeti, u ovakvoj zajednici će upravo ta privlačnost suprotnosti doneti harmonične odnose. Veza Ovna sa Ribama može potrajati dugo i Ovan nikada neće biti odgovoran za raskid.