in

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE PREKINUTI SA TOBOM ZBOG LJUBOMORE, POSESIVNOSTI I MONOTONIJE

Tri najčešća uzroka propasti veze su LJUBOMORA, STRAH OD GUBITKA PARTNERA I RUTINA. Hoće li se pomiriti s onom starom „sve prave ljubavi su tužne“ ili ćete se potruditi i ispraviti nedostatke u vlastitom ponašanju, ovisi o vama. Prvi je korak, dakako, prepoznavanje vlastitih grešaka, u čemu će vam, nadamo se, pomoći naša tema LJUBOMORA […] More

Tri najčešća uzroka propasti veze su LJUBOMORA, STRAH OD GUBITKA PARTNERA I RUTINA. Hoće li se pomiriti s onom starom „sve prave ljubavi su tužne“ ili ćete se potruditi i ispraviti nedostatke u vlastitom ponašanju, ovisi o vama.

Prvi je korak, dakako, prepoznavanje vlastitih grešaka, u čemu će vam, nadamo se, pomoći naša tema

LJUBOMORA I POSESIVNOST

Najugroženiji

Ovan: postaje neuračunljiv

Iako se trudi ne iskazivati je, Ovnova je ljubomora poput provale vulkana. Budući da živi prebrzo, obično presporo uočava signale opasnosti. Tako ga godinama možete varati ispred nosa s njegovim najboljim prijateljem, a da on, zaokupljen drugim stvarima, ništa ne primijeti. Povremeno, za svaki slučaj, partneru zaprijeti kaznom upusti li se u preljubu, čime zarađuje cijeli niz minusa. Otkrije li ikada prevaru, Ovan postaje neuračunljiv. Srećom, izbjegne li počinitelj prvu provalu bijesa, može biti miran jer Ovan brzo zaboravlja.

Lav: od ljubomore pravi teatar

Tašt i samoljubiv, duboko je uvjeren da je nezamjenjiv i stoga je samo po sebi razumljivo da samo on može biti ljubav vašega života. No bez obzira na to, ni lavovski ego nije otporan na ljubomorne ispade, izvodi ih tako teatralno da bi mu pozavidjela i najveća glumačka imena. Dakle, ne želite li predstavu, ne izazivajte ga na javnim mjestima jer je spreman na svakakve spektakle.

Bik: traži bezuslovnu predanost

Savjetujemo vam odmah da pripadnike ovoga znaka i ne pokušavate prevariti, jer ćete inače biti svjedok nevjerovatne preobrazbe jednog miroljupca u pravog razjarenog bika. Osim nježnosti i brige njemu je nadasve potrebna bezuvjetna privrženost. No čim postoji i najmanja sumnja da će mu partner uz njegov lijepi par bikovskih rogova priskrbiti još koji, probudit će se njegova ljubomora. Svojim isključivim stavom u korijenu onemogućuje pomirenje pa se poslije čudi zašto ostaje sam.

Škorpija: Osvećuje se stostruko

Škorpionska ljubomora nema granica; ljubomoran je i uvijek, na sve i na svakoga, stoga su svi vaši prijatelji/ce za njega potencijalna konkurencija, koje kao takve treba izopćiti iz vašeg društva po svaku cijenu. Učini li mu se išta sumnjivo, budite sigurni da neće pomirljivo stajati postrani, a za svaki vaš krivi korak stostruko će vam se osvetiti. Njegov prijeteći stav zna biti vrlo odbojan.

Jarac: Izluđuje partnera paranojom

Iako hladno i suzdržano držanje ničim ne odaje njegovu ljubomornu narav, najtoplije vam savjetujemo da se ne oslanjate na taj i te kako varljiv prvi dojam. Naime, njegovom oštrom oku teško će išta promaknuti, a svojom paranoičnom sumnjičavošću može partnera potpuno izluditi. Dozna li pak da ste ga zaista prevarili, možete biti sigurni da će svaki vaš pokušaj opravdanja biti bezuspješan, jer on nikada ne prašta.

LAKŠE PRAŠTAJU

Kako je nevjera asastavni dio njihovog života, Blizanci nemaju previše vremena ni volje za ljubomorne scene pa se ne morate bojati ozbiljnijih posljedica čak ako i dozna za neki vaš flert. No, nipošto nemojte priuštiti da vas vidi kako pričate s nekim cijelu veče i pritom se dobro zabavljate. To će ga zaboljeti.

Budući da je češće zaljubljen u cijelo čovječanstvo no u određenu osobu, ni Vodenjak vas neće opterećivati ljubomorom. Ipak je njegova slobodoumna životna filozofija jača od niskih stasti. Iako ni Vaga ne pati pretjerano od ljubomornih napada, ako joj date povoda, svakako će reagovati; odmah će odjuriti pred ogledalo da ustanovi šta vas je moglo natjerati da gledate nekog drugog kad je ona pokraj vas.

Tolerantni Strijelac neće vam zabranjivati da izlazite sami, ali njegova je ljubomora nepredvidljiva i zato se nemojte čuditi ako u nekom kafiću iznenada nokautira konobara koji vam je, prema njegovom sudu, uputio značajan pogled. Čak i kad nema razloga za ljubomoru, Ribe će ga izmisliti. Tako noću uglavnom sanja kako je varate i budi se sva u znoju. Ali ako je stvarno i prevarite, veliki su izgledi da će vam oprostiti, jer glavno je da ste tu, pokraj nje.

Rak, više posesivan nego ljubomoran, neće se moći suzdržati a da ne sumnja u svaki vaš korak, čak i kad je uz vas. Ako pak ozbiljnije posumnja, ne morate se bojati fizičkog obračuna, ali budite sigurni da ćete se idućih mjesec dana kupati u potocima njegovih suza. Ljubomorna Djevica hladna je i podmuka; naoko nezainteresirana i te kako dobro zna kad vam je i gdje ko namignuo. No, tek kada protiv vas skupi dovoljno dokaza, hladnokrvno će vas ostaviti.