in

OVI ZNAKOVI VUKU NEŠTO IZ PROŠLOSTI ŠTO IH KOČI DA KRENU DALJE

Na kojem god delu životnog puta bili, svako je barem jednom zastao u procesu i ostao u mestu, ne znajući zbog čega ne može da se pomeri dalje. U tome, prema astrolozima, ulogu može da igra i horoskopski znak, a u svakome od njih postoji jedna je karakteristika koja ponekad dovodi do spomenute situacije. OVAN: […] More

Na kojem god delu životnog puta bili, svako je barem jednom zastao u procesu i ostao u mestu, ne znajući zbog čega ne može da se pomeri dalje. U tome, prema astrolozima, ulogu može da igra i horoskopski znak, a u svakome od njih postoji jedna je karakteristika koja ponekad dovodi do spomenute situacije.

OVAN: Odustaje od stvari kada počne da gubi interes.

Ovnovi su puni uzbuđenja i energije i to ih može nagnati da se potpuno prepuste nekoj određenoj stvari, cilju ili odnosu. Ipak, čim izgube interes za to, postaje im dosadno i počinju da se povlače zbog čega često ostaju da tapkaju u mestu.

BIK: Boji se da napusti zonu komfora.

Bikovi uglavnom uvek znaju šta žele, ali kada je potrebno tu želju ili cilj da ostvare putem na koji nisu navikli, gube kompas i prestaju da idu za svojim željama. To je najčešće jedan od razloga zbog kojih zaglave na mestu, umesto da ponekad malo rizikuju kako bi stigli dalje.

BLIZANCI: Imaju problem sa donošenjem odluka.


Blizanci su po prirodi vrlo otvoreni za nova učenja, zanima ih mnogo različitih stvari i rado će se okušati na različitim područjima kroz život, ali problem nastaje kada trebaju da se odluče za ono što im je glavno i najvažnije. Tada često prestanu da rade sve što su dosada radili i posvete se nečem potpuno novom dok sve prethodno samo ostaje da stagnita i na mestu gde je stalo.