in ,

Ovo je savršena frizura za doček 2023. godine

Foto: Instagram

Sada je došlo vrijeme za jednu posebnu frizuru koju odlično možete isfurati na doček, neki poslovni ili privatni event. More

Društvene mreže diktiraju mnoge trendove i imaju moć uzdići ili pokopati neki proizvod.

U ovom tekstu koncentrisat ćemo se na frizure. Sada je došlo vrijeme za jednu posebnu frizuru koju odlično možete isfurati na doček, neki poslovni ili privatni event. Naime, radi se o punđi s pomakom. Ona je niska, kosa je zalizana, ali kosi se dodaju šljokice i to izgleda jako efektno, prenosi avaz.ba.

Te šljokice onda izgledaju kao zrake svjetlosti koje izlaze iz punđe. Iskreno, izgleda čarobno. Zapravo, savršeno za doček 2023. jer podsjeća i na vatromet. Ova frizura najprije se počela pojavljivati na TikToku, a onda je počela preplavljivati i Instagram. Ne čudi jer zaista izgleda dobro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady pin-up💟Hairstyle🔹makeup💟 (@magalady_hairstyle_makeup)

Možete koristiti sitnije ili krupne šljokice, a možete ih i sve pomiješati. Ako ne nađete gel koji već u sebi ima šljokice uvijek ih možete dodati u običan gel koji ćete nanositi kistićem na kosu. Ne može biti jednostavnije, a svakako ćete se isticati u gomili. Osim šljokica, na kosu možete aplicirati i nekoliko kristalića ako želite decentniji, a svejedno svečani look.