in

Pet modela čizmica koje su u trendu ove zime

Foto: Envato

Sigurno ste čuli milion puta do sada kako “zima kreće od stopala”. More

Upravo zbog toga veoma je mudro investirati u dobru obuću, a sljedećih pet modela (osim što su hit ove sezone) uvijek su moderni, privlačni i popularni.

Čizme preko koljena

Čizme preko koljena poboljšaće svaki stajling – od suknje i hulahopki do helanki i džempera. Ukoliko vodite dovoljno računa o njima, one će trajati godinama. Možete ih nositi u skoro svim

prilikama.

Foto: Envato

Gležnjerice

One su zaista idealne, jer ih možete nositi tokom cijele godine (naravno, u zavisnosti od vremenskih prilika). Nemojte štediti na njima, jer su i više nego isplative, a možete ih kombinovati (bukvalno) sa svim drugim komadima garderobe.

Foto: Envato

Chunky čizme

Ultra popularne i funkcionalne, ovo su čizme koje jednostavno želite imati tokom zimske (čak i jesenje) sezone: odlično se mogu iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, već par sezona su pravi hit, a iako to po izgledu nikada ne bismo rekle, veoma su udobne (što nam je, u suštini, i najvažnije).

Foto: Envato

Visoke čizme

One obično sežu tik ispod koljena, a veoma su praktične i popularne. Kada je riječ o kombinacijama, najidealnije ih je nositi na farmerice ili pantalone, ali nećete pogriješiti ni ako ih uparite sa zimskom suknjom ili haljinom.

Foto: Envato

Dezenirane gležnjerice

Odlične i fantastične, gležnjerice sa životinjskim dezenom svaku kombinaciju mogu podići na jedan viši nivo pa čak i pomoći da ona izgleda glamuroznije i upečatljivije. Birajte bilo koji dezen iz životinjskog carstva, ali bi najbolje bilo da ostatak kombinacije ne bude dezeniran, piše minimagazin.info.

Foto: Envato