in ,

Pet najprodavanijih parfema iz Zare za svaku priliku

Foto: confirmgood.com

Bliži se i vrijeme darivanja, a parfem je uvijek sjajan poklon. More

Zara ima miris za gotovo svako raspoloženje i priliku, od svježeg cvjetnog kada u sebi imaš toliko energije i radosti da ne hodaš po tlu, već letiš, do onih drvenastih sa začinama i finim toplim aromama za vrijeme u kojem se temperature približe ništici i sve što želiš je sklupčati se ispod deke s voljenom osobom.

Osim što dolaze u širokoj paleti neodoljivih mirisa, cjenovno su vrlo prihvatljivi pa si možeš dati oduška i počastiti se ne jednim, nego s više njih te stvoriti s vremenom, savršenu kolekciju za svaku priliku.

Uostalom, bliži se i vrijeme darivanja, a parfem je uvijek sjajan poklon. Naravno, nije ga lako kupiti. Trebala bi dobro poznavati osobu kojoj ga poklanjaš, znati kakve mirise voli i kakvi pašu njezinoj osobnosti. Zato je pravi parfem uvijek poseban poklon, a ako s nečim ne možeš pogriješiti, onda su to svakako neki od Zarinih favorita koje smo izdvojile u nastavku.

Golden Decade

Parfemska voda u kojoj se ističu jasmin i cvijet naranče. Ovaj miris obilježen je toplim i elegantnim notama.

Foto: Zara

Wonder Rose

Ako tražiš klasični cvjetni miris, evo ga. Miriše na voćni koktel od breskve i crvenog voća s notom egzotičnog voća , cvijeta arapskog jasmina. vanilije i kokosa.

Foto: Zara

Red Vanilla

Ne dozvoli da te vanilija u nazivu ovog parfema zavara. Nije to predividv miris vanilije, već nevjerojatno senzualan i topao miris za noćne sate, sa sočnim notama mandarine, elegancijom irisa i crvenih božura.

Foto: Zara

Exotic Mimosa

Ovu parfemsku vodu možeš nositi i danju i noću. U njoj se ističe miris cvijeta mimoze uz iskričavi dašak puderastih zelenih nota i slatkoće meda.

Foto: Zara

Tuberose

Puderasti, cvjetni miris, vrlo senzualan. Naglasak je na cvijetu tuberoze, koji je savršeno usklađen s notama vanilije i drva, piše zena.hr.

Foto: Zara