in

POMOĆU HOROSKOPA SAZNAJ DA LI TI JE VERAN: BIKA MRZI DA ZAVODI DRUGE, RAKOVI SU NAJNEVERNIJI

RAK Kada pričamo o ovom znaku, prva asocijacija nam je kuća, dom, porodica. Ali, muškarci Rakovi spadaju u najnevernije muškarce u čitavom zodijačkom krugu. On je u stanju da partnerku čvrsto veže uz sebe, a da pritom ima još jednu vezu pored. I u jednom i u drugom odnosu ponašaće se krajnje ozbiljno. Ponekada bira […] More

RAK

Kada pričamo o ovom znaku, prva asocijacija nam je kuća, dom, porodica. Ali, muškarci Rakovi spadaju u najnevernije muškarce u čitavom zodijačkom krugu. On je u stanju da partnerku čvrsto veže uz sebe, a da pritom ima još jednu vezu pored. I u jednom i u drugom odnosu ponašaće se krajnje ozbiljno. Ponekada bira partnerke koje će ga podsećati na njihove majke. Obavežu ih porodicom, a onda imaju ženu ili žene sa kojima žele da ostvaruju seksualne fantazije.

Znaju da budu kontradiktorni u ljubavnim odnosima i dugo se traže. U slučaju da pored Sunca u znaku Raka , muškarac ima položen Mesec, onda će on tražiti nežnu, senzibilnu i materinski nastrojenu ženu pored koje zna da bude veran.

LAV

Ovi muškarci će prevariti da bi se dokazali. Oni znaju često da sumnjaju u svoju potentnost, pa i da dokaže da sa njim ne može da se vlada. Zna da bude okružen mnogim ženama samo da bi dokazao svoj muški ego, a u suštini je biće koje traži nežnost i ljubav. Žena koja želi ovakvog muškarca, mora biti jača od njega. Ako imate kontrolu i pustite ga, vratiće vam se kao „pokislo mače“.

Uglavno teže jakoj, samosvesnoj ženi, koja zna šta hoće, a opet da on bude taj koga će pitati šta treba. Mesec u Lavu kod muškarca podstiče sve ovo prethodno navedeno, ali neće krenuti sa neverstvom, ako mu se posvećuje dovoljno pažnje.

DEVICA

Nisu svi muškarci Device neverni, ali ćete se iznenaditi koliko njih u sebi kriju crtu savršenog zavodnika. Ako ste partnerka ovom muškarcu, teško će vam biti da otkrijete njegovo neverstvo. Kod njega ne postoje vatreni izleti, već sve ide nekim svojim rasporedom i tokom.

Muškarac Devica može biti savršen suprug, a onda jednog dana da se otkrije da je dugo imao dve paralelne veze, dva paralelna života. U slučaju da mu je Mesec u ovom znaku, biće nesiguran u svojim osvajanjima, a često završava kao usamljenik.